Buse'den Nazan Öncel bestesiyle ilk single

Buse'den Nazan Öncel bestesiyle ilk single

BUSE, sözü ve müziği NAZAN ÖNCEL’e ait olan ‘Uzatmayalım’ isimli ilk single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor.

BUSE, sözü ve müziği NAZAN ÖNCEL’e ait olan ‘Uzatmayalım’ isimli ilk single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor.

Aşkı ve vazgeçişi bir arada hissettiren, kalbi kırık ve isyankar bir kadını anlatan ‘Uzatmayalım’, elektronik altyapısı ve etnik tınılarla bezenmiş ezgileri ile zamansız bir pop şarkısı.

İki yıllık titiz bir çalışmanın sonunda yayımlanan ‘Uzatmayalım’, BUSE’nin ilk single çalışması. Düzenlemesi Bahadır Şimşek'e ait olan şarkının mastering'i İngiltere'de Abbey Road stüdyolarında Miles Showell tarafından yapıldı.
 
BUSE, müzik yolculuğuna küçük yaşlarda başladı. Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi Müzik Bölümü'ne devam ederken bir yandan özel piyano ve solfej dersleri aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü'nü kazandı ve aynı dönemde piyano / vokal performansları yapmaya başladı. 
 
BUSE, bu ilk çalışmasında imaja yönelik bir strateji izledi. Yönetmenliğini Aytekin Yalçın’ın üstlendiği klipte etkileyici makyaj, doğal saçlar tercih edildi ve sade, modern, güçlü kostümler seçildi. Klipte modern dans ve alev teması kullanıldı. 
 
Pop, Soul, Caz tarzlarını kendine özgü piyano / vokal yorumuyla sentezlediği projelerini, uluslararası alana taşımayı amaçlayan BUSE'nin küçük yaşlarda yayınlanmış bir albümü de bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.