“BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN”

“BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladıkları kutlama mesajıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın yayınladığı mesaj şöyle,

Kıymetli İzmirli hemşerilerim, 


    Büyük Türk milleti kendi hakkında alacağı kararlara ve yapacağı tercihlere hiçbir oluşumun,
Unsurun, kesimin ve zümrenin müdahil olamayacağını Cumhuriyetle temellenmiş ve şekillenmiştir. Dağılmış, parçalanmış, işgal ve esaret zincirleriyle sarılmış bir imparatorluktan millet egemenliğine dayalı bir yönetim anlayışına ulaşılması elbette kolay olmamıştır. 


Aziz milletimiz varlığına, birliğine ve son yurduna kanıyla, canıyla sahip çıkmış ve bedeli ne olursa olsun teslim olmayacağını ispatlamıştır. Büyük milletimiz 29 Ekim 1923 tarihinde, kutlu mazisini en önemli stratejik silkinişlerinden birini yapmış, içteki ve dıştaki art niyetli odaklara asla fırsat vermeyeceğini azim ve cesaretle ortaya koymuştur. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti şehit kanıyla, savaş meydanlarındaki kahramanlıklarıyla ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz fedakarlıklarla vücut bulmuş ve sonsuza kadar yaşamayı da ziyadesiyle hak etmiştir. İşte Cumhuriyet “kanla ve irfanla” kazanılmış Türk milletinin var olma mücadelesinin üzerine temel kurmuş, kökleriyle buluşan, güçlü ve genç nesillerin elinde yükselmiştir. Bu “Benim naçiz vücudum elbette ki toprak olacaktır; Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Diyen Cumhuriyeti Türk gençliğine emanet eden Gazi Mustafa Kemal’in ve Cumhuriyeti kuran nesillerin en büyük eseridir. Daha aydınlık, güzel ve huzurlu günleri görmek ümidiyle milletimizin layık olduğu kudrete ve büyüklüğe ulaşması temennisiyle, devletimizin ve milletimizin ebedi bekası ile sonsuza kadar var olması dileğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.


Ayrıca basın açıklamam vesilesiyle şu duyuruyu da İzmirli hemşerilerimle paylaşmak istiyorum Cumhuriyetimizin 94. Yıl dönümü kutlamalarımızı Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı olarak görevlendirdiğimiz MHP Buca İlçe Teşkilatımızın 28 Ekim Cumartesi saat 19:00’da Buca Çevik Bir meydanı Buca Stadyumundaki düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Şölenine Tüm İzmirli hemşerilerimizi, Cumhuriyet sevdalısı tüm Türk milliyetçilerini bekleriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.