Büyükşehir Belediye Spor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Büyükşehir Belediye Spor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Spor’da Olağan Genel Kurulun ardından görev dağılımı gerçekleştirildi. Mevlüt Aktan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları belirlendi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor yönetimi Mevlüt Aktan başkanlığında toplanarak görev dağılımı yaptı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Asbaşkan Orkun Şıktaşlı oldu. Tolga Tunç Çalışkan Voleybol Şube Sorumlusu, Hakan Kadayıfçılar Futbol Şube Sorumlusu, Gökmen Aytaç Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, Özcan Nalbantlar Futbol Altyapı Sorumlusu, Bora Çaylan ise İdari İşler Sorumlusu olarak belirlendi. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, görev dağılımının ardından yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Manisa Büyükşehir Belediye Spor’u elbirliği ile daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını ifade eden Aktan, “Yönetim kurulumuz sürekli sporun içerisinde yer almış, her biri tecrübeli arkadaşlarımız. Ben arkadaşlarımızın tecrübeleriyle kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi. 
Tüm Branşlarda Başarı Önceliğimiz
Manisa Büyükşehir Belediye Spor’un futbol ve voleyboldan ibaret olmadığını dile getiren Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Kulübümüz bünyesinde 14 branşta binlerce sporcuya eğitim veriyoruz. Judodan, cimnastiğe, basketboldan, yüzmeye kadar amacımız tüm branşlarda önemli başarılar elde etmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.
Alt Yapıya Ağırlık Vereceğiz
Manisa Büyükşehir Belediye Spor’un geçmiş dönemde alt yapıda önemli gelişim gösterdiğinin altını çizen Aktan, “Bu gelişimi daha ileriye taşımak amacıyla alt yapımıza daha çok ağırlık vereceğiz. Yeni yetenekleri keşfetmek ve kulübümüzü bir sporcu fabrikası haline getirmek için faaliyetlerimizi bu yönde sürdüreceğiz. Manisa Büyükşehir Belediye Spor’u ülkemiz genelinde marka haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.