Büyükşehir Belediyesi'nden yeni uygulama: Sporİzmir

Büyükşehir Belediyesi'nden yeni uygulama: Sporİzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte spor yapanları buluşturacak Sporİzmir Uygulamasını duyurdu.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin spor aktivitelerine daha kolay ulaşmasını sağlaycak yeni bir uygulama geliştirdi.

Sporİzmir adı verilen uygulama, İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından "İster spor yap, ister sevdiğin takımın maçlarını takip et ya da seninle aynı aktiviteyi yapan insanlarla buluş. Aradığın ne varsa burada. Sporun kalbi İzmir'in yeni uygulaması Sporİzmir cebinde" cümleleri ile duyuruldu.

Şehir genelinde spor tesislerinin, harita üzerinde anlık spor karşılaşmaları ve aktivitelerinin gösterilmesi, insanların doğru zamanda doğru spor aktivitesini bulmalarını sağlamaya odaklanmış bir program olan Sporİzmir; Gençlik Spor Daire Başkanlığı envanterinde bulunan tüm spor tesisleri, bu tesislerin özellikleri, bu tesislerde bulunan spor branşları ve spor okulları harita üzerinden görülebilecek.

Haritada aynı zamanda şehirdeki tüm sportif etkinlikler takvim uygulaması ile takip edilebilecek.

Projenin VizyonuŞehir genelinde spor tesislerinin, harita üzerinde anlık spor karşılaşmaları ve aktivitelerinin gösterilmesi, insanların doğru zamanda doğru spor aktivitesini bulmalarını sağlamaya odaklanmış bir program.

f1zznltwcamwuvc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.