ÇAĞLA AVUSTRALYA AÇIK’TA ANA TABLODA

ÇAĞLA AVUSTRALYA AÇIK’TA ANA TABLODA

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, 2017’nin ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık’ta ana tabloda mücadele edecek.

2016 sezonundaki dört Grand Slam turnuvasının üçünde ana tablo mücadelesi veren Çağla Büyükakçay, 2017 sezonunun ilk büyük organizasyonu Avustralya Açık'ta da ana tabloda raket sallayacak.
 
Ana tablo heyecanının 16-29 Ocak tarihleri arasında yaşanacağı turnuvanın katılımcı listesinde aralarında dünya 77 numarası Büyükakçay da olmak üzere toplam 108 sporcu bulunuyor.
 
Melbourne kentinde gerçekleşecek Avustralya Açık'ta bir ilki yaşayacak olan Çağla, bu adreste geçmişte altı kez boy göstermiş, en iyi derecelerini 2013 ve 2015'te elemelerin final turuna kadar ilerleyerek elde etmişti.
 
SEZONU DUBAİ'DE AÇIYOR
Slam arenasındaki ilk ana tablo deneyimlerini yaşadığı 2016'da Fransa Açık ve Amerika Açık'ta ikinci tur, Wimbledon'da birinci tur oynayan 27 yaşındaki milli tenisçi, yeni sezondaki ilk turnuvasına gelecek hafta çıkacak.
 
Dubai'deki organizasyonda geçen yıl finalde Çek Klara Koukalova'yı devirerek mutlu sona ulaşan Çağla, $100,000+H seviyesine yükseltilen ITF turnuvasında son şampiyon ve 1 numaralı seribaşı unvanlarıyla ter dökecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.