Çakmak, “Tek Ayak, Tek Yürek,  Tek Hedef”

Çakmak, “Tek Ayak, Tek Yürek, Tek Hedef”

Kredi Yurtlar Kurumu “İşte O An” programı Ampute Milli Takım oyuncularını misafir eti.

Kredi Yurtlar Kurumu “İşte O An” programı kapsamında Ampute Milli Takım oyuncularından Takım Kaptanı Osman Çakmak ve oyuncusu Rahmi Özcan’ı Ege Üniversitesi Zübeyde Hanım Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonu’nda ağırladı. 


Kredi Yurtlar Kurumu, düzenlediği Çınaraltı Gençlik Söyleşileri ile yurtlarda barınan öğrencilerin üniversite hayatları süresince kazanımlar elde etmelerini amaçlıyor. Bu yıl düzenlenen “İşte O An” programı ile öğrenciler, spor tarihine geçen ve hafızalara kazınan olayların öykülerini kahramanlarından dinleyebiliyor. Program kapsamında üniversite öğrencileri, Ampute Milli Takımı şampiyonlarıyla bir araya geldi. 


      TRT spor spikeri Erdoğan Arıkan’ın moderatörlüğünde düzenlenen programa, Ampute Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak ve oyuncusu Rahmi Özcan katıldı. Binnaz Bağcı, işitme engelliler için konuşmaları işaret diliyle aktardı. KYK Ege Yurdu’nda barınan üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, takımın şampiyon olduğu maçtan kesitler izlenerek o anlar tekrar yaşandı. 


Moderatör Erdoğan Arıkan’ın Messi benzetmesi yaptığı Rahmi Özcan, “Messi değil Sergenim” dedi. Kaptan Osman Çakmak ise “Tek Ayak, Tek Yürek,  Tek Hedef” sloganıyla hareket ettiklerini söyledi. 


Program sonunda öğrencilerin yönelttikleri milli takım oyuncularına hedeflerinin ne olduğu sorusu üzerine futbolcular, hedeflerinin Meksika’da düzenlenecek Dünya Şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi. Üniversite öğrencileri için temennilerini dile getiren futbolcular, öğrencilerden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de Ampute Futbol Takımı olduğunu ve maçlarına gidip desteklemelerini istedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.