Casper, Türkiye’de telefon üretimi yapacak

Casper, Türkiye’de telefon üretimi yapacak

Casper, Türkiye'de akıllı telefon üretimine başlayacağını açıkladı. Konuyla ilgili ayrıntılar haberimizde...

Son dönemde tanıttığı Android telefonları ile gündeme gelen Casper, bugün ülke ekonomisini ve geleceğini etkileyecek çok önemli bir karar aldığını duyurdu. Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Casper, çok yakında Türkiye'de akıllı telefon üretimine başlayacak.

Casper CEO'su Charlotte Lamprecht, Ümraniye'de bilgisayar üretimini gerçekleştirdiklerini şimdi sıranın akıllı telefonda olduğunu açıkladı. C. Lamprecht konuyla ilgili;

"Türkiye'deki üretimimize 2018'de akıllı telefon üretimini ekleyeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki senelerde akıllı telefon üretimimizin de tamamını Türkiye'de gerçekleştirmek. Bu sene içerisinde üretimin ilk ayağını burada başlatmayı planlıyoruz. İlk etapta onlarca binlik bir üretimden söz edebiliriz. Tamamını buraya almak için fiziksel bir inşaat yapılması gerekiyor. Casper olarak bu sene en önemli hedeflerimizden biri de kurumsaldaki gücümüzü ve satışlarımızı artırmak.

2018 yılında kurumsal tarafa odaklanacağız, kurumsalda bütün pazara odaklanacağız. Bayi ve satış kanallarımız sayesinde hem devlet hem de kurumsal yerlere ürünlerimizle gireceğiz. Bu yıl Türkiye genelinde bin 500 adet iyi bayi açmayı hedefliyoruz. Şu an bayi sayımız 500, yıl sonuna kadar bunu artırmayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.