Çay severlere AKUT anlatılacak

Çay severlere AKUT anlatılacak

İzmir Çay Festivali 17–18–19 Kasım 2017 tarihlerinde, İzmir’in tarihi mekanlarından Alsancak Gar’ında çay severleri ve sektör buluşuyor.

İzmir Alsancak garı bu hafta sonu ilginç bir festivale ev sahipliği yapacak. Türkiye ve İzmir’de çay ve kahvaltı kültürünün sağlıklı bir şekilde gelişmesi, Türk Çayı ve dünya çaylarını, çeşitli ülkelerin çay kültürlerini çay severler ile paylaşmak, çay yanı lezzetlerle festivali zenginleştirmek için Çay Festivali çay severlerle buluşuyor.


Festivalde misafirlerin ilgi ve beğenisine yönelik atölyeler, sergiler, etkinlikler ile organizasyon içeriğini zenginleştirerek çayın etki ettiği alanlarda farkındalık ve farklılık yaratacak bir organizasyon sunmak hedefleniyor. 
“Bir Yudum Çay İçin” mottosuyla yola çıkan festivalde sektörün öncüleri stantlarını açıp çeşitli etkinliklerle misafirleri ağırlayacaklar.


Festivale AKUT Arama Kurtarma Derneği İzmir Ekibi de katılarak misafirlere yaşanması muhtemel afetler ve kazalarda yapılması gerekenleri anlatacak. AKUT gönüllüsü olmak isteyenlerin de bilgilendirileceği standa ekibin arama kurtarma operasyonlarında kullandığı malzemeler de sergilenecek.


AKUT arama Kurtarma Derneği İzmir Ekip lideri Alper Özkarakaş “İzmiri çay festivaline, festivale gelenleri de standımıza bekliyoruz. Gelin biz ne yapıyoruz anlatalım.” Diyerek herkesi derneğin standına davet etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.