Cebeci Aura, Ulukent'in Yeni Yaşam Merkezi Olacak

Cebeci Aura, Ulukent'in Yeni Yaşam Merkezi Olacak

Cem Akçakoyunlu, Durmuş Can Doydu ve İrfan Ali Cebeci'nin ortaklığında hedef büyüten Cebeci Yapı, Cebeci Aura projesiyle, geniş sosyal donatıları ve kullanışlı konutları bir arada sunuyor.

Cebeci Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci, sadece bir konut değil yaşam biçimi yaratmak için yola çıktıklarını belirterek, 37 bin metrekare alan üzerinde 206 daire ve 4 ticari alandan oluşan Cebeci Aura'yı 2019 yılı başında sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.İnsanların beklentilerini ön planda tuttuklarını ve konutların duygusal anlamda da ev sahiplerini pozitif olarak etkilemesi için çalıştıklarını kaydeden Ali Cebeci, bu nedenle projenin adını da beden enerjisi anlamına gelen aura olarak belirlediklerine dikkat çekti.“Önemli olan doğru yerde, doğru projeyi, doğru fiyatlarla sunmaktır” diyen Cebeci, “Projede 2 + 1 ve 3 + 1 daire tiplerinde 206 konut bulunuyor. Cebeci Aura'da açık ve kapalı yüzme havuzu, 200 metrekarelik kapalı spor salonu, hamam ve sauna bulunan spa merkezi, yarı olimpik açık havuz, basket sahası, çocuk atölyesi ve oyun alanları, yürüyüş parkuru, geniş yeşil alanlar, açık kapalı otopark alanı ve güvenlik hizmetlerini bir arada sunuyoruz” bilgisini verdi.

ULAŞIM OLANAKLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Cebeci Aura'nın ulaşım olanakları ve kent merkezine yakınlığıyla da tercih edildiğini kaydeden Ali Cebeci, “Projemiz kent merkezine 10 dakika, çevre yolu bağlantısına çok yakın konumda. Metro hattına sadece 900 metredeyiz. Bölgedeki özel okullara da çok yakınız. Bölge gelişmiş altyapısı, geniş caddeleri ve alışveriş olanaklarıyla da ilgi görüyor. Bunun yanı sıra; temiz havası, gürültüsüz ortamı ve düşük trafik yoğunluğuyla da cazip imkanlar sunuyor” ifadesini kullandı.

ULUKENT, İZMİR'İN YILDIZI OLACAK

Şehrin kuzey aksına doğru büyüdüğünü ve Ulukent'in de bu bölgenin yıldızı olduğunu dile getiren Cebeci, yeni arsa görüşmeleri yaptıklarını ve Cebeci Aura projesinin farklı etaplarını da yine aynı bölgede yaşama geçireceklerini dile getirdi.Şu anda hedeflenen konut satışlarının % 60'ını tamamladıklarını kaydeden Cebeci, Ulukente yeni açılacak çevre yolu bağlantısıyla Manisa'ya da ulaşımın çok rahat olacağını sözlerine ekledi.Cebeci Aura projesinde, 2+1 konutlar 295 bin ve 3+1 konutlar da 350 bin TL.'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken; proje ilk günden itibaren yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

unnamed-(8)-035.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.