Cem İlkel çiftlerde devam edeek

Cem İlkel çiftlerde devam edeek

Milli tenisçi Cem İlkel, geçen yıl final oynama başarısı gösterdiği TEB İzmir Cup’ta ikinci turda İtalyan rakibi Matteo Berrettini’ye kaybetti.

Bu sene 10’uncusu gerçekleştirilen toplam 64 bin avro ödüllü TEB İzmir Cup ATP Challenger turnuvasında ana tablo mücadelesinin üçüncü günü tamamlandı. Geçen yıl bu organizasyonda final oynama başarısı gösteren Cem İlkel, ikinci turda İtalyan rakibi Matteo Berrettini’ye 7-6, 6-3 yenilmekten kurtulamadı.

Her iki raketin de güçlü servisler attığı ilk setin düğümünü tie-break çözerken, kritik oyun 7/5’lik skorla 4 numaralı seribaşı Berrettini’nin hanesine yazıldı. Bir önceki hafta İstanbul Challenger’da ikincilik ödülüne uzanan Berrettini, ikinci setin sekizinci oyununda İlkel’in servisini kırıp avantajı ele geçirdi.

Maç için servis attığı oyunda hata yapmayan dünya 127 numarası Berrettini, bu seti de 6-3’le kazanıp son sekiz biletini cebine koydu. Turnuvaya teklerde ikinci turda veda eden Cem, yarın (21 Eylül Perşembe) Mert Naci Türker ile ortaklık kurduğu çiftler kategorisinde çeyrek final maçı için tekrar korta çıkacak.

Kültürpark Tenis Kulübü’nde düzenlenen TEB İzmir Cup’ta yarın saat 12.00’de bir diğer milli sporcu Altuğ Çelikbilek, teklerdeki ikinci tur maçında Fransız Sadio Doumbia ile karşı karşıya gelecek. Çelikbilek, bu müsabakanın ardından ortağı Sarp Ağabigün ile birlikte çiftler çeyrek finalinde ter dökecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.