ÇEŞME’DE CUMHURİYET KOŞUSU!

ÇEŞME’DE CUMHURİYET KOŞUSU!

Run of Legends koşu festivali 7’den 70’e herkesi 29 Ekim’de, Çeşme’ye koşmaya davet ediyor!

MELİKE BİRGÖLGE
 
Run of Legends Koşu Festivali; Türkiye’de ilk kez koşulacak 28 saatlik (230 km’lik) konsept yarış Extreme Run, TED İzmir Koleji Cumhuriyet Koşusu ve çocuklara özel Future Runners yarışları ile birlikte Wellness & Fıtness etkinliklerinden oluşacak unutulmaz bir spor deneyimi yaşatacak.Çeşme, Urla ve Karaburun yarımadaları, 28 – 29 Ekim’de eşsiz bir koşu festivaline ev sahipliği yapacak. 
 
RUN OF LEGENDS KOŞU FESTİVALİ TÜRKİYE’NİN EN UZUN YARIŞINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK!
 
Run of Legends Koşu Festivali, 28 Ekim tarihinde, Run of Legends EXTREME RUN isimli gündüzden geceye uzanan konsept bir bayrak yarışı ile başlayacak. Türkiye’de ilk kez koşulacak bu yarış, ülkemizin önde gelen profesyonel ruhlu koşu gruplarının birbirleri ile yarıştığı, Çeşme, Karaburun, Urla yarımadalarını kapsayan 230 km’lik bir parkurda koşulacak.
 
28 SAATLİK YARIŞ!
 
Katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatacak ve yaklaşık 28 saat sürecek yarışta, her 10 km’de bir koşucu bayrağı takım arkadaşına devredecek. Altışar kişilik 10 takımın birbirleri ile mücadele edeceği bayrak yarışı Alaçatı Hacımemiş’ten start alacak.Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle milli atletler Mehmet Çetin ve Beste Önal ile birlikte Yoyo Events tarafından düzenlenen koşu festivalinin ikinci günü Cumhuriyet Bayramı'nı hep birlikte koşarak kutlamak isteyenlerin buluşacağı Run of Legends, TED İzmir Koleji Cumhuriyet koşusu ile taçlanacak.
 29 Ekim sabahı saat 13.00’da Alaçatı Hacımemiş’ten start alacak 7 km’lik halk koşusuna bayram coşkusunu birlikte yaşamak isteyen tüm koşu tutkunları www.runoflegends.com’da yer alan katılım formunu doldurarak katılabilecekler.
 
FESTİVALDE ÇOCUKLAR UNUTULMADI!  
 
Festival kapsamında çocuklara koşu kültürünü benimsetmek amacıyla 28 Ekim tarihinde Future Runners isimli bir yarış düzenlenecek. 5 – 12 yaş arasında çocukların katılabileceği yarışa başvurular yine www.runoflegends.com üzerinden yapılabilecek.
 
SADECE YARIŞ DEĞİL NEFES, YOGA, PİLATES DE OLACAK!
 
Run of Legends Koşu Festivali sadece yarışlarla sınırlı kalmayacak. Festival kapsamında  2 gün boyunca düzenlenecek Wellness & Fıtness etkinliklerinde koşu tutkunları; pilates, Kuvvet ve Cool Down antremanları, nefes terapisi ve yoga çalışmalarına katılarak spor yapmanın keyfini doyasıya çıkaracaklar.

cesme-cumhuriyet-kosusu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.