Çeşme’de ‘Duman-1’ Operasyonu!

Çeşme’de ‘Duman-1’ Operasyonu!

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonarda kaçak tütün ve içkiler ele geçirildi.

Terör örgütü PKK’nin en büyük gelir kaynaklarından olan kaçak içki ve tütünün yaygın kullanımını önlemek amacı ile Türkiye geneli ve tatil bölgelerinde yapılan operasyonlarda birçok işyeri denetleniyor.

Çeşme’de K.O.M Grup Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği ‘Duman-1’ operasyonunda ise farklı şahıslara ait 4 işyerinde yapılan aramalarda kayıt dışı tütün ve içkilere el konuldu.

unnamed-(1)-253.jpg

Çeşme merkezinde faaliyet gösteren Ü.N’ye ait işyerinde yapılan aramada 8 bin 700 adet makaron(Doldurulmuş filtreli sigara) , 50 adet makaron doldurma makinesi, 22 adet ithaline izin verilmeyen Sortie marka e-sigara likiti, 3 adet metal sigara sarma makinası ele geçirildi.

Alaçatı’da Ü.N’ye kayıtlu işyerinde ise 18.400 gr açık tütün, 3.680 adet doldurulmuş makaron ve 7 paket Nargile tütünü yakalandı.

unnamed-332.jpg

Çeşme merkezde N.İ’nin işyerinde yapılan çalışma sonucunda ise 5.108 gr açık tütün, 1.800 adet doldurulmuş makaron ve 2.952 gr nargile tütününe el konuldu.

Çeşme Uzunsokak’ta gerçekleştirilen çalışmada ise N.İ’nin sahibi olduğu işletmede 1.400 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gerçekleştirilen denetimler sonucunda işlem yapılan şahıslara idari para cezası kesilirken yetkililer yaz sezonu boyunca denetimlerin devam edeceğini vurguladılar.

Haber: Denizhan Güzel
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.