Çeşme’de yelken şöleni başladı…

Çeşme’de yelken şöleni başladı…

Akdurak “Ülkemizin her bölgesinden takımlarımızı kupada buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz."

 

Türkiye Yelken Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan 16-21 Mayıs tarihleri arasında Optimist – Optimist Junior, Laser Radial – Laser Standart – Laser 4.7 sınıflarında Çeşme-İzmir’de gerçekleştirilmekte olan TYF T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası başladı. Ilıca körfezinde görsel bir şölenin sunulacağı TYF T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda 41 kulüpten 262 Optimist, 36 kulüpten 108 Laser  sporcusu zirve için kıyasıya yarışacak.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak  “Ülkemizin her bölgesinden takımlarımızı kupada buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Gençlerimizin yelkene ilgisinin günden güne artması yüzümüzü güldürüyor. Öncelikli hedefimiz olan güvenli ve adil yarış ortamının sağlandığı Çeşme’de 5 gün boyunca birbirinden heyecanlı yarışlara tanık olacağız” dedi.

Milli ve Olimpik takımların seçme kriterleri arasında bulunan yarışların önemine dikkat çeken Akdurak, TYF T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’na sponsor olan Spor Toto, Turkcell, Borusan Otomotiv ve NTV Spor’a  teşekkür ederken; kupaya katılan tüm takımlara, sporculara ve yarışta görev alanlara başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.