Çeşme’nin yaşlı çiftleri Sevgililer Günü’nde ağırlandı

Çeşme’nin yaşlı çiftleri Sevgililer Günü’nde ağırlandı

Çeşme’de işletmeciler Reşat Akbaykal ile oğlu Selim Akbaykal, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yılların sevgilerini eskitemediği kentin yaşlı çiftlerini işletmelerinde buluşturdu.

İzmir’in Çeşme ilçesinde Reşat Akbaykal ile oğlu Selim Akbaykal'ın sahibi oldukları işletme, 14 Şubat Sevgililer Gününde Çeşme’nin yaşlı çiftlerini ağırladı. Çeşme’nin değişik mahallelerinden, evlilikleri yarım asrı geçmiş olan çiftleri işletmelerine davet eden işletmeciler, çiftleri kırmızı güllerle karşıladı.

aw543452-04.jpg

Çiftlere romantik müzik eşliğinde, Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan kalp şeklinde yapılmış pide ve pizza ikram edildi. Çeşme’nin ulu çınarları da hatırlanmaktan ve Sevgililer Günü’nde ağırlanmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

aw543452-03.jpg

"Onları mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz"

İşletme sahiplerinden Selim Akbaykal, "14 Şubat Sevgililer Gününü, Çeşme’deki, uzun yıllardır evli olan büyüklerimizle kutlamayı düşündük. Çeşme’nin ayrı mahallelerinden büyüklerimizi davet ettik. Kendilerini işletmemizde ağırlıyoruz.

aw543452-05.jpg

İşletmemize renk ve neşe kattılar. Böyle özel bir günde ağırlandıkları için çok mutlu olduklarını söylediler. Biz de, onları mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz. Bu tür etkinlikleri her yıl tekrarlamayı düşünüyoruz" dedi.

aw543452-06.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.