Cevat Durak'tan dikkat çeken paylaşım

Cevat Durak'tan dikkat çeken paylaşım

Karşıyaka'nın unutulmaz başkanı Durak'a övgü ve özlem mesajları ile destek oldular.

Ali İhsan ÇİFTÇİ / Medya Ege (ÖZEL) - Özellikle son günlerde yeterince yatırım ve hizmetin yapılmadığı söylentileri Karşıyaka'da gündem maddesi olurken, ilçenin geçmişte iki dönem belediye başkanlığını yapan Cevat Durak'ın sosyal medyadaki paylaşımı Karşıyakalılar'ın büyük ilgisiyle karşılandı. 

Facebook hesabından kendi döneminde yapılan ve Karşıyakalılar'ın büyük beğenisini toplayan Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı'nın fotoğrafını paylaşan Cevat Durak, yüzlerce beğeni ve teşekkür yorumlarıyla karşılaştı. "Toki'nin geçmiş dönemde satmak istediği ,bizimde belediye olarak mücadele verip ellerinden aldığımız alana kurduğumuz Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı'nı görmeyen var mı bilmiyorum, Sonbahar'ın kapımızdan girdiği bu günlerde haftasonları için şehrin içinde keyifli bir plan olabilir" sözlerini yazarak tüm İzmirliler'i buraya çağıran unutulmaz başkana takipçileri ve Karşıyakalılar da özlem mesajları yazarak destek çıktılar.

asdfervb.jpg

Mesajlar arasında özellikle en çok dikkat çeken husus, İzmir ve Karşıyakalılar'ın Cevat Durak'ı yeniden Karşıyaka veya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istemesi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.