Çevreye Duyarlı Miniklerden Büyükşehir’e Ziyaret

Çevreye Duyarlı Miniklerden Büyükşehir’e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım’ı, Özel Türk Koleji öğrencileri ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım’ı, Özel Türk Koleji öğrencileri ziyaret etti. Minik öğrenciler, Başkan Ertuğrul Yıldırım’a atık pillerin geri dönüşümü ile ilgili olarak hazırladıkları proje ödevini anlattılar.

Özel Türk Koleji öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım’ı ziyaret etti. Hazırladıkları ‘Depozitolu Pil- Dolum Pil” isimli projeyi Başkan Ertuğrul Yıldırım’a anlattılar. Minik öğrenciler atık pillerin geri dönüşümde kullanılarak nasıl doldurulabileceğini aktardıklarını belirten Yıldırım, “Minik öğrencilerimizi çevreye duyarlı bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de özel hassasiyetleriyle birlikte bizlerde okullara giderek atık pillerin geri dönüşümü konusunda öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Kendilerini de bu çalışma dolayısıyla tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.