Ceyda Bölünmez Çankırı evinin kapılarını gazetecilere açtı

Ceyda Bölünmez Çankırı evinin kapılarını gazetecilere açtı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla İzmir'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Evinin kapılarını basın mensuplarına açan Çankırı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gazeteciler Günü dolayısıyla evinin kapılarını açan Çankırı, İzmir Milletvekili olarak sürekli olarak sokakta, halkın arasında olduklarını belirterek "İzmirli artık birçok konuda belediyecilik hizmetlerinden şikayet ediyor. İzmir'e hak ettiği değeri verecek, hizmet getirecek köklü bir değişim istiyor" dedi.

ceyda-bolunmez-cankiri-evinin-kapilarini-gazetecilere-acti-5940-webp.jpeg

"İNŞALLAH YERELDE HİZMET ETMEMİZE İZİN VERİLİR"

Yerel seçimlerin bu sefer İzmir'de farklı geçeceğini belirten Çankırı "Diğer şehirlerde bu bütçenin 10'da biriyle bile büyük işler yapılıyor. Ama biraz dertlenip vatandaşın yanında olmak lazım. Gittiğim yerlerde soruyorum. İlçe belediye başkanını görmeyen vatandaşlar var. Bu böyle olmamalı. Biz belediye başkanlarımıza, haftanın kaç günü vatandaşların içinde olması gerektiğini, yapacakları icraatlarının boyunu deneyimlerle aktarıyoruz. AK Parti'nin doğuş noktası belediyecilik. Bu işi iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Partimizdeki rol modeller belirleyici bir rol sergiliyor. Keşke onlardan da destek alsalar. Belediyeler Birliği Çatısı altında farklı partilerden farklı inşaların bir araya geldiği bir ekip var. İzmir'de bunu görmüyoruz. Bu süreç hepimiz için önemli bir süreç. Biz her gün seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Vekiller olarak hep sahadayız. Biz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah yerelde de hizmet etmemize izin verilir" dedi.

65352796864f2.jpeg

"BİR SÜRÜ PROJE VAR KAFAMIZDA"

Gazetecilerin "Hayalinizdeki İzmir'i tanımlar mısınız?" sorusu üzerine konuşan Çankırı "Öncelikle kokmayan bir İzmir. Evimin olduğu yer bile kokuyor. İzmir'in de diğer şehirlerimiz gibi olması gerekiyor. İzmir çok özel bir yer. İzmir, sosyolojik ve demografik olarak çok farklı kesimlere ev sahipliği yapıyor. Bu harmoniyi muhafaza ederek en iyi hizmetin verilebileceği bir İzmir hayal ediyorum. Bu şehirde hem sanayi hem ticaret var. Biz bir Turizm Master Planı yaptık. Buna bile itiraz ettiler. İzmir 12 ay hem sağlık hem kongre hem inanç turizmde her alanda fayda sağlayıcıları bir araya getirecektir. Gelen her turist bu kent katkı sunacaktı. Bu olsaydı bu şehir kazanacaktı. Bunların daha çok olması için, daha da yaygınlaşması için bir sürü proje var kafamızda. Bu projelerin hepsinin hayata geçmesi İzmir için çok önemli" İfadelerini kullandı. Çankırı tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutladı.

whatsapp-image-2023-10-22-at-16-58-19.jpeg

whatsapp-image-2023-10-22-at-16-58-20.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.