Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Satır Mustafa ve Taksi Zeki Futsal Turnuvası çeyrek finalistler belli oldu

Akhisar Belediyesi ile Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Satır Mustafa ve Taksi Zeki 2. Futsal Turnuvasında grup müsabakaları son buldu Turnuvanın son grup maçları dün akşam Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapıldı.
Turnuvanın grup müsabakalarının son gününde Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda ilk müsabaka saat 19.00’da H grubunda mücadele veren SGK sahaya çıkmayınca Denizbank takımı sahadan 3-0 hükmen galip ayrılan taraf oldu. Günün ikinci maçında saat 19.00’de B grubunda mücadele veren Özel Yüksel Okulu takımı rakibi Orman İşletme Müdürlüğü takımını 8-5 yendi. Günün son maçında ise Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi takımı rakibi Selçikli İlkokulunu 9-7 yendi.
İŞTE BİR ÜST TURA ÇIKAN GRUP LİDERLERİ
Grup müsabakaları sonunda 
A grubundan İtfaiye Amirliği, 
B grubundan Dağdere İlkokulu, 
C grubunda Misak-ı Milli Okulu takımı, 
D grubunda Hastane1, 
E grubundan Cezaevi, 
F grubundan Aliyaizzet Begoviç takımı
G grubundan Emniyet Müdürlüğü,
H grubundan Bakım ve Rehabilitasyon
takımları bir üst tura çıkarken F ve H grubunun lideri ise bu akşam yapılacak müsabakalar ardından belli olacağı bildirildi.
ÇEYREK FİNAL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR
Final grubu takımlarının belirlenmesinin ardından 8 grup lideri ilk olarak kendi arasında çeyrek final müsabakaları yapacak. Çeyrek final müsabakaları 21 Nisan Cuma ve 24 Nisan Pazartesi günlerinde oynanacak ve ardından yarı finalistler belirlenecek. 25 Nisan Salı günü ve final müsabakası 28 Nisan Cuma günü yapılacak. 
Bugün yapılan kura çekimi ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek takımlar belirlendi. Yapılan kura çekimi sonrası 21 Nisan Cuma günü saat 19.00’da İtfaiye Amirliği ile Hastane1 ve günün ikinci çeyrek final müsabakasında ise saat 20.00’de Dağdere İlkokulu ile Emniyet Müdürlüğü karşı karşıya gelecek. Çeyrek finalin diğer dörtlüsü ise 24 Nisan Pazartesi günü yine Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda karşılaşacak. İlk maç saat 19.00’da Cezaevi ile Aliya İzzetbegoviç karşılaşırken günün ikinci maçında ise Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Misak-ı Milli Ali Şefik Okulu karşı karşıya gelecek. Yarı final müsabakaları ise 25 Nisan Salı günü final müsabakası ise 28 Nisan Cuma günü yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.