CHP Foça'dan emniyete ziyaret

CHP Foça'dan emniyete ziyaret

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırı sonrası polis teşkilatına taziye ziyaretinde bulunan Foça İlçe Örgütü, baş sağlığı emniyet personeline baş sağlığı dileklerini iletti .

Taziye ziyaretine Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ,İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürol Türkmentepe ,Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Emniyet binasında grubu karşılayan Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş taziye ziyaretine teşekkür etti. Şehit polislerden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Foça İlçe Başkanı Günal biçer Terör karşısında susmayacağız" dedi.

Biçer “İnadına sarılacağız bugün birbirimize. İnadına sokağa çıkıp sahip çıkacağız ülkemize ve birliğimize. Acılarımızı unutmadan ama hainlere de fırsat vermeden, onları sevindirmeden yaşayacağız yasımızı. Biliyoruz ki, Hakkın gazabı ve Halkımızın bedduaları, er ya da geç sonları olacaktır bu alçakların.

Biz Cumhuriyet Halk Partililer, bu ülkenin polisine, askerine, aydınına ve halkına yapılacak her saldırıda, saldırıyı yapanların karşısına çıkmaya, bu hainleri lanetlemeye, ülkemizin birliğine, barışına ve geleceğine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhuriyeti ve halkını korumak pahasına canından olan tüm kahramanlarımızın, mücadelesini sürdürmeye, isimlerini yaşatmaya, her türlü terör eylemini kınamaya ve lanetlemeye amasız ve fakatsız devam edeceğiz.

Acımız çok büyük ve tarifsiz. Bu ülkenin doğusundan batısına her evde, kana susamış, insanlıklarını yitirmiş alçak teröristlerin, hain saldırılarına şehit verdiğimiz gencecik evlatlarımızın, şehitlerimizin acısı ve yası var.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.