CHP Foça'ya yeni yönetim

CHP Foça'ya yeni yönetim

CHP Foça İlçe Başkanlığı'na atanan Günal Biçer ve yönetim kurulu göreve başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ve 8 yönetim kurulu üyesinin genel merkezin aday belirleme yöntemini eleştirerek istifa etmesi nedeniyle atanan yeni İlçe Başkanı Günal Biçer ve yönetim kurulu göreve başladı. Basın açıklamasına çok sayıda partili katıldı. Görevin dün tebliğ edildiği ve 31 Mart 2024 yerel seçimi için çalışmalara hemen başlandığı açıklandı.

İlçe merkezindeki parti binasında yapılan basın açıklamasına Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı, eski ve yeni atanan yönetim kurulu üyeleri, bazı belediye meclis üyeleri ve adayları ile partililer katıldı.

chp-foca-yonetim-kurulu.jpg

CHP FOÇA'DA İKİNCİ GÜNAL BİÇER DÖNEMİ

Daha önceki dönemlerde de ilçe başkanlığı yapan Günal Biçer, konuşmasının önemli bölümünde partililere seslendi. Günal Biçer; “Dün itibariyle Genel Başkan’ımız ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin takdiriyle ilçe yönetimi olarak atandık. Bu atamada adayımız Saniye Bora Fıçı’nın verdiği destek çok önemli. Ama en önemlisi, biz bu göreve sizlere güvenerek talip olduk. CHP’nin koskoca bir aile olduğunu biliyoruz ve CHP’nin bu yerel seçimde de 8’de 8 yaparak kazanacağına inanıyoruz. Bu bilinçle göreve talip olduk. Hepinize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

meydanda-partililer.jpg

"HERKES ALİ HERKES NİHAT"

Foça’nın efsane başkanlarından Nihat Dirim ve Ali İlçan olmadan ilk defa seçime girileceği yönündeki paylaşımlara atıfta bulunan Günal Biçer; “Burada herkes Ali, herkes Nihat. Onların ruhları şad olsun. Kemiklerini sızlatmadan, aslanlar gibi, tek yumruk olup bu seçimi kazanacağız. Ülkede yaşananlar ortada. 28 Mayıs’taki seçimden sonra malumunuz, hepimizde bir hayal kırıklığı, üzgünlük ve sıkıntı yaşandı. Ama, partimizdeki değişim bir anda hepimizi heyecanlandırdı ve ümitlendirdi. Bu seçim bir başlangıç. Hedefimiz 2028. Bu süreç 2028 öncesi de sonuçlanacak. En büyük şemsiye CHP şemsiyesidir. Bundan sonraki propaganda sürecinde Cumhuriyetçi, Cumhuriyeti seven, partisine sahip çıkacak, bizler hariç diğer tüm dinamikleri, bu koskoca şemsiyenin altında toplamak için kucaklayacağız. Onlara çağrı yapacağız ve genel iktidar yolculuğunu Saniye Bora Fıçı’yı belediye başkanı yaparak başlatacağız“ dedi.

gunal-bicer.jpg

SEKİZDE SEKİZ SÖZÜ

Biçer’in ardından konuşan Fatih Gürbüz; “Bugün partide görev almak büyük sorumluluk ister. Bizim görevimiz, 31 Mart’ta CHP bayrağını Foça’da tekrar dalgalandırmaktır.” Saniye Bora Fıçı ise; “Her şey çok güzel olacak. Buna inanıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve 8’de 8 için söz veriyorum” sözleriyle alkışlandılar.

Konuşmaların ardından partililer Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’na geçerek toplu fotoğraf çektirdiler.

Günal Biçer başkanlığında oluşturularak atanan yeni Yönetim Kurulu’nda; Atilla Çolak, Sermin Selçuk, Haydar Dağ, Mustafa Kütükçüler, Feti Atay, Bahar Öztürk, Özüm Makinacı, Kardelen Çiçek, Serkan Kaplan, Z. Ercan Yıldız, İbrahim Keleş ve Merve Yılmaz yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.