CHP Genel Başkan Adayı Özel, İzmir'e geliyor

CHP Genel Başkan Adayı Özel, İzmir'e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Genel Başkan Adaylığı çalışmalarına İzmir’de devam edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve CHP için artık değişimin kaçınılmaz olduğunu gittiği her ilde vurgulayan CHP Grup Başkanı, Manisa Milletvekili Özgür Özel, kurultaya kadar birçok ile giderek örgütlerle iş birliği içinde değişim sürecini yürütmeyi hedefliyor. Özel’in şimdiki durağı ise İzmir.

İlk durak saat 11:00’da İzmir İl Başkanlığı olacak. İl örgütüyle bir toplantı gerçekleştirilecek. Basına açık olan ziyaret sonrası, basın mensuplarının soruları yanıtlanacak. Özel’in İzmir ziyareti, İzmir İl Yönetimi, İlçe başkanları ve kurultay delegeleriyle bir araya gelmesiyle devam edecek. Basına kapalı gerçekleşecek olan bu toplantıda Özel, İzmir’deki değişim havası hakkında bilgi alacak ve örgütün nabzını ölçecek.

754404image1.jpg

13 Ekim’de yazılı bir açıklamayla değişimden yana olduğunu duyuran ve CHP Genel Başkanlığı için Özgür Özel’in yanında olduğunu ve kendisini desteklediğini açıklayan CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Deniz Yücel de cumartesi günü gerçekleşecek olan programa katılacak. Yücel’in yanı sıra PM Üyesi Selin Sayek Böke, İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Gökçe Gökçen de Özgür Özel’e eşlik edecek.

dce4949fchp-il-baskani-yucel-akp-nin-secim-kanunu-anayasaya-aykiri-h281953-4c185.jpg

Ziyaretin örgüt içi demokrasinin işlediği Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütüne de umut olacağını belirten Yücel, yaşanan değişim sürecine ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu; “Demokrasi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörünün şehri İzmir’imizde Sayın Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel’i ağırlayacağız. İzmir her zaman değişimin ve yeniliğin öncüsü olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin geleceğinin teminatı, çocukların umududur, karanlık günlerin meşalesi ve zorluktan kurtuluş yolu olmuştur. Biz, Cumhuriyet Halk Partisinin önündeki süreci, ülkemizin geleceğinden bağımsız olarak değerlendirmiyoruz. Partimizdeki değişim ve yenilenme, Türkiye’nin değişimi yenilenmesi anlamına gelmektedir. 4-5 Kasım’da gerçekleştireceğimiz 38. Olağan Kurultayımızın ardından inanıyorum ki Türkiye geleceğe çok daha büyük umutlarla bakacaktır. CHP’deki değişimin demokrasi, adalet, ekonomik kalkınma, eğitim, sağlık, istihdam, kısacası bugün hayatın her alanında vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümü için bir adım olduğuna inanıyorum. Değişim için atacağımız her adımı, yapacağımız her çalışmayı bu bilinç ve sorumlulukla gerçekleştiriyoruz. Örgütümüzün değişim beklentisini ve temennisini karşılamak amacıyla; liyakatli, adaletli, şeffaf, denetim mekanizmalarının kurulduğu ve işletildiği bir yönetim anlayışıyla bir yola çıktık. Çıktığımız bu yolda, bir neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin yüksek menfaati ve ülkenin geleceği adına ne bedel ödenecekse hazırız. Bu süreci partimize zarar vermeyecek şekilde, partimizin çıkar ve politikalarına uygun yürüteceğimize inancımız tam.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.