CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan 'pankartlı tehdite' tepki: Sinan Ateş’in cenazesine sahip çıkamayan hadsizler...

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan 'pankartlı tehdite' tepki: Sinan Ateş’in cenazesine sahip çıkamayan hadsizler...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin'de pankartlarla tehdit edilmesine sert tepki gösterdi.

MEDYA E GE - Mersin'de Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin ziyareti öncesinde hazırladığı pankartla, “Şayet yüreğin varsa buraya gel” mesajı vererek tehdit etti. Sözcü'nün aktardığına göre, pankartta Bahçeli’nin “Şayet yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel. Tek bir evladımı al da yüreğinin kaç okka ettiğini göreyim” sözlerine yer verildi. Bahçeli ile Ülkü Ocakları Genel başkanının fotoğraflarının olduğu pankartlar ilçenin girişine ve ocak binasına asıldı.

kk.webp

Söz konusu tehdite yönelik CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, 2019-2020 yılları arasında Ülkü Ocakları genel başkanlığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Sinan Ateş'e gönderme yaptı.

senol1.jpeg

İl Başkanı Aslanoğlu, açıklamasında "Kendi çocukları, öz evlatları Sinan Ateş’in cenazesine sahip çıkamayan hadsizler, halkın umudu Genel Başkanımızı Mersin’de tehdit etmeye kalkışmışlar. Kınıyorum. Bu zavallılar hak ettikleri cevabı, çok yakında sandıkta yiyecekleri tokat ile alacaklar. Az kaldı" ifadeleri ile tepki gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.