CHP İzmir, Buca'da esnafın sorunlarını dinledi

CHP İzmir, Buca'da esnafın sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir Milletvekilleri Buca'da sanayi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Deniz Yücel ve İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Kani Beko, Özcan Purçu ve Ednan Arslan Buca’da saha çalışması gerçekleştirdi. Saha ziyareti öncesi Buca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Yücel ve vekiller ardından Buca 6. Sanayi Sitesi Koruma, Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinden sonraki adres Buca 6. Sanayi Sitesi yönetimi ve sanayi esnafı oldu. CHP heyeti, talep ve sorunlarını dinlediği sanayi esnafına çözüm önerilerini anlattı. Ziyarette Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, il ve ilçe yönetimi de yer aldı.

chp-izmirden-buca-mesaisi-h274489-d2b56.jpeg

Saha çalışmasının detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Yücel ile vekiller esnafın içinde bulunduğu sıkıntıya değinerek şunları söyledi:

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Milletvekillerimiz, Buca ilçe başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte Buca 6. Sanayi Sitesi yönetimini ve sanayi esnafını ziyaret ettik. Esnaf dertli. Geçmiş yılları arıyor. Her geçen gün artan maliyetler ve ekonomik düzendeki istikrarsızlık ve belirsizlik esnafın belini bükmüş durumda. Esnafın saray iktidarına değil halkın iktidarına ihtiyaç var.

fhnf7epxsaansl2.jpeg

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Heyetimizle birlikte Buca 6. Sanayi Sitesi Koruma, Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği’ni ziyaret ettik. Ekonomik kriz ortamında yaşadıkları sorunları dinleyerek, çözüm önerilerimizi anlattık.

Buca 6. Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Döviz kurlarında yaşanan anlık değişimlerin yarattığı sorunları, hammadde sıkıntısını konuştuk. Esnaflarımız önünü göremiyor, sattığı ürünü yerine koyamıyor. Bu sıkıntıların bir an önce giderilmesi için #HemenSeçim istiyor.

fhmcrklxiau83f0.jpeg

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Heyetimizle beraber Buca 6. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret ettik. Otomobil sektörü üzerine fikir alışverişlerinde bulunarak, fiyat artışlarından kaynaklı esnafımızın yaşadıkları zorlukları konuştuk. Buradaki esnafımız da artık ne yapacağını şaşırmış durumda!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Buca 6.Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, kendileri ile otomobil sektörü üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Son dönemde araç ve yedek parça fiyatlarındaki artış nedeniyle buradaki esnafımız da zor durumda…

fhnsz8kx0aq2dk-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.