CHP İzmir il kongresinde kavga çıktı; salon karıştı

CHP İzmir il kongresinde kavga çıktı; salon karıştı

Sıcak gelişme...

CHP İzmir İl Kongresi'nde adaylardan Utku Gümrükçü tezahuratlar eşliğinde kürsüye gelip konuşmasını yaparken, iki adayın taraftarları arasında arbede çıktı.

‘Emir eri değil, parti neferi’ sloganlarıyla büyük tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen CHP İzmir İl Başkan Adayı Utku Gümrükçü, “Güzel günler görmek için CHP’nin geleceğini belirlemek için önümüzdeki süreçte örgüte kim liderlik kim önderlik edecek bunun kararını vermek için ve 2019’da İzmir’in 30 ilçesinde kazanmayı hedef koymuş ama Kasımında tek adam diktasını yıkmak için çalışacağız” diye başladığı konuşmasını sürdürürken bir anda salon karıştı.

Deniz Yücel’i destekleyen bir partili Kerbela Şehitleri Ölmez yazılı bir döviz gösterdi. Erdal Aksünger ile Tacetin Bayır Deniz Yücel’i destekleyen partiliye sert tepki gösterip salondan çıkartmak için ayağa kalkınca ortalık karıştı. İki taraf birbirine girdi. Yumruklar havada uçuştu. Gümrükçü’nün konuşması yarım kaldı.

Arbede yatışmak üzereyken, ikinci kez salon karıştı. Kongreye 15 dakika ara verildi. Divan Başkanı Tekin Bingöl "Kargaşa devam ederse kongreyi iptal edeceğini" söyledi. salonda sükunetin sağlanamaması durumunda kongreyi iptal etmekle uyardı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.