CHP İzmir’den “Kılıçdaroğlu” mesaisi

CHP İzmir’den “Kılıçdaroğlu” mesaisi

CHP'li ilçe başkanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği programa katılımın yoğun olması yönünde talimat verildiği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği İzmir ziyareti öncesi hazırlıklarına devam eden CHP İzmir'de İl Başkanı Deniz Yücel ile PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçe başkanlarına Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında bilgi verildiği ve programa katılımın yoğun olması yönünde talimat verildiği öğrenildi.

61979905-620x410.jpg

Öte yandan toplantıda CHP Lideri’nin Ödemiş’te çiftçilerle buluşacağı etkinlikle ilgili Küçük Menderes bölgesindeki ilçe başkanlarına özel görevler verildiği ifade edildi. Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek, Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ve Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran’ın, Ödemiş programının sorunsuz bir şekilde organize edilmesi için görevlendirildiği belirtildi.

z4-06ejf-400x400.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.