CHP İZMİR'DEN TOZLU'YA SERT TEPKİ

CHP İZMİR'DEN TOZLU'YA SERT TEPKİ

"AKP'NİN İZMİR'E VE KADINA BAKIŞINI GÖSTERMEKTEDİR"

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu'nun sosyal medyadan yaptığı ve İzmirli kadınlara hakaret içeren açıklamalarına CHP İzmir'den sert tepki geldi. CHP adına konuyla ilgili açıklama, CHP İl başkan yardımcısı Av. Esin Doğan METİN' den geldi.

Metin yaptığı açıklamada " İzmir'in kızları hep güzeldir, çünkü güzellik kalpte başlar ve tüm İzmirlilerin kalbi güzeldir ama bu güzelliklere gözleri kapatan  bazı insanlara bunu anlatmak zor" dedi.  CHP'nin Kadın yöneticisi sözlerini şöyle sürdürdü.

CAHİLLİĞİ VE GERÇEK ÇİRKİNLİĞİ GÖSTERMİŞTİR

AKP kadına ve İzmir'e bakışının nasıl ön yargılı, taraflı olduğunu bir kez daha göstermiştir. AKP İzmir'in İl Başkan Yardımcısı sosyal medyadan, İzmir'de yaşayan tüm kadınlarımıza çirkin benzetmesi yaparak AKP'nin Kadını değersizleştiren duruşunu  gözler önüne sermiştir.  İktidar partisinin İzmir il başkan yardımcısı olacaksınız ve yerel iktidarımızı eleştirmek için İzmirli kadınları siyasi malzeme yapacaksınız.  Ancak biz İzmirliler ve kadınlar bu  talihsiz ve gerçeklikten uzak  sözleri ciddiye almıyor , o kişinin temsil ettiği zihniyetin İzmir'e ve kadınlara bakışının bir yansıması olarak değerlendiriyor, Bu çirkin sözlerin sahibini bir an önce İzmir halkından ve  İzmirli kadınlardan özür dilemeye davet ediyoruz.  Ayrıca bu sözleri ve yakıştırmayı  temsil ettiğim siyasi görüş olarak , bir kadın olarak ve en önemlisi İzmirli  bir kız çocuğu  annesi olarak kabul etmediğimi ve hiçbir İzmirli kadınında kabul etmeyeceğini dile getirmek istiyorum   

CHP'Lİ BELEDİYELERİ İZMİRLİ VE DÜNYA TAKDİR EDERKEN..

Son olarak yerel yönetimlerimizin yaptığı ve başta Büyükşehir belediyemiz  olmak üzere her biri Türkiye'ye örnek olacak, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler tarafından örnek gösterilen projelerimizi , Dünyanın ve İzmirlilerin takdir ettiği hizmetlerimizi tek tek anlatmak isteriz ama, bu zihniyetin yerel yönetimden ve hizmetten pekte bir şey anlayacağını sanmıyorum.  Türkiye'nin her yerinden insanlar nefes almak, huzur bulmak için İzmir'e geliyor.İzmir Türkiye'nin akciğerleri olmuş, siz hala ısrarla fazla oksijen, fazla özgürlük, fazla huzur ve kardeşlik sağlığa zararlı diyorsunuz. Size tavsiyemiz kordonda bir banka oturun, bir gevrek ve çay alın, önce içinize derin bir İzmir havası çekin , sonra eşsiz güzellikteki İzmir'i ve Denizi seyredin. Ha bu arada etrafınıza da  bakmayı da ihmal etmezseniz  çirkin diye itham ettiğiniz,  İzmir'in kendileri de, kalpleri de eşsiz güzellikteki kadınlarını görürsünüz. Ama bu açıklamanızdan sonra İzmirli kadınların yüzüne bakmaya, karşısına çıkmaya cesaretiniz yeter mi? onu bilemeyiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.