CHP Karabağlar'da kongrenin diyeti ödenmeye başlandı

CHP Karabağlar'da kongrenin diyeti ödenmeye başlandı

Geçtiğimiz ay yapılan CHP Karabağlar İlçe Kongresi sonrası seçim sonucuna işe alma sözlerinin etkisi olduğu iddiası CHPli Karabağlar Belediyesi'ne ait Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'ne yapılan atama ile adeta ispat edildi.

CHP Karabağlar İlçe Kongresi'ne damga vuran ve seçimin sonucuna direk etki ettiği iddia edilen iş vaatleri tek tek hayata geçiriliyor. Kongrede belirleyici mahallelerden olan 14 delegeli Arap Hasan Mahallesi'nde ilçe yönetimi ile belediyenin desteklediği adaya karşı kazanan ekibin lideri Ali Ruhi Emre CHP'li Karabağlar Belediyesi'ne ait olan Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'nin sorumlusu olarak atandı. İnşaat Mühendisi olan Emre'nin gıda sektöründe hizmet veren tesisin başına getirilmesi kaybeden tarafın "belediye kongrede kazanmak adına iş ve paye dağıttı" iddalarını da adeta doğruladı. Atatürkçü Düşünce Derneği'nde de söz sahibi olan Emre'nin görevlendirmesinin ardından iş sözü verilen diğer delegeleri de harekete geçirirken konu Karabağlar CHP kulislerinin de ilk gündem maddesi oldu.

Hatırlanacağı üzere belediye ve ilçe yönetimi kongre öncesi birçok mahallede kaybetmiş özellikle Atatürkçü Düşünce Derneği ve EĞİT-DER'in kazandığı mahallelerde kongre öncesi çok sayıda isme iş ve belediye meclisi üyeliği sözü verdiği iddia edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.