CHP PM adayı Gürsel Erol'dan İzmir delegesine yakın markaj

CHP PM adayı Gürsel Erol'dan İzmir delegesine yakın markaj

Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, haftaya yapılacak CHP Olağan Kurultayı’nda parti meclisine girebilmek için, İzmir delegesinden tek tek destek istedi.

 

İl kongrelerini tamamlayan CHP’de olağan kurultay heyecanı başladı. 3-4 Şubatta yapılacak CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal ve Yargıçlar Sendikası eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu çıkacak.

Genel Başkanlık yarışının dışında, parti meclisinde kimlerin olacağı en çok merak edilenlerin konuların başında geliyor.  Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz kurultayda, İstanbul ve İzmir delegesinden ciddi bir destek alarak listeyi delen ve parti meclisine giren Tunceli Milletvekilli Gürsel Erol, bu kurultayda da parti meclisine aday olduğunu duyurdu.

Son İstanbul İl Kongresi’nde Cemal Canpolat’ı destekleyen ve oradan istediği sonucu alamayan Erol,  bütün yoğunluğunu İzmir’e verdiği öne sürüldü.  Kulislerde ise Erol’un İzmir’den bu sene destek almasını zor olduğunu konuşulurken, Erol’un geçtiğimiz günlerde İzmir delegelerine tek tek ulaşarak destek istediği yazı ortaya çıktı. Başta doğal delege olan milletvekilleri ve diğer delegelere de mesaj yollayan Erol, “Sayın Milletvekilim, öncelikli olarak yeni yılınızı kutlayarak, 3-4 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan 36. Olağan Kurultayımızda Parti Meclisine adaylığımla ilgili sizi bilgilendirip, desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Öte yandan Erol’un İzmir İl Kongresi’ne de direkt müdahale ettiği de iddia edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.