CHP Selçuk iki liste yarıştı, sarı liste kazandı

CHP Selçuk iki liste yarıştı, sarı liste kazandı

CHP Selçuk'ta delege seçimleri sonuçlandı

İzmir'de, CHP Selçuk İlçe Teşkilatının delege seçimlerini tamamlanırken, bin 100 delegenin oy kullandığı seçimlerde sarı liste seçimleri önde götürdü. 

CHP Selçuk İlçe Teşkilatı delege seçimleri için sandık başına gitti. Bin 100 delegenin oy kullandığı seçimlerde sarı ve beyaz liste yarıştı. Kıyasıya mücadelenin verildiği seçimlerde, sarı liste yarışı önde tamamlandı. 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen delege seçimlerinde beyaz listeyi destekleyen CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, "Yapılan delege seçimlerimiz Selçuk'ta Cumhuriyet Halk Partililerin ne kadar partiye inançlı olduğunu göstermiştir. Bu anlamda bu duyarlılığınızdan dolayı tüm partililerime teşekkür ediyorum" dedi.

Kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyleyen Uysal, "Bu da gösteriyor ki, elimizle hediye ettiğimiz AKP iktidarını yıkacağımızın bugün başlangıç startı verilmiştir. Bugünden sonra onlar Selçuk'ta şafak saymaya başlasınlar. Bugünden sonra sen-ben yok, senin liste benim listem yok. Bugünden sonra herkesi sahada her yerde kol kola, yan yana güler yüzle candan yürekten görmek istiyorum. Bugünkü seçimde tüm partililerin sağ duyusu doğruyu işaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi asla ve asla parçalanmaz, birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da ebediyen devam edecektir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.