CHP Sözcüsü Öztrak'tan 'Tanju Özcan' açıklaması

CHP Sözcüsü Öztrak'tan 'Tanju Özcan' açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye alınmayacağı iddialarına ilişkin, “Her vatandaş gibi gelir, kendisinin de derdi partimizde dinlenir, çayını kahvesini içer” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin genel merkez binasında gündeme dair basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Öztrak, CHP’li Selçuk Sarıyar’ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından görevinden alındığı iddialarına ilişkin, “İl başkanlarımızı devam etmekte olan kongreler sürecinde üyelerimiz tarafından seçilen delegelerimiz belirleyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

aw931631-01.jpg

“HER VATANDAŞ GİBİ GELİR, ÇAYINI KAHVESİNİ İÇER”

Bolu’dan Ankara'ya “Adalet ve Değişim” yürüyüşü başlatan ve 12 Temmuz Çarşamba günü genel merkez binasına varması beklenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye alınmayacağı iddialarına ilişkin, “Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP’yi tanımamışlar. Her vatandaş gibi gelir, kendisinin de derdi partimizde dinlenir, çayını kahvesini içer” diye konuştu.

Ayrıca Öztrak, 15 il başkanının görevden alınacağına dair iddialara ise, “Hayır, doğru değil” diyerek cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.