CHP Urla'da önemli buluşma

CHP Urla'da önemli buluşma

CHP Urla İlçe Başkanı Pelin Karasakal, başkanlar ve STK'larla bir araya gelerek yeni dönem CHP Urla İlçe Başkanı adaylığı için destek istedi.

MEDYA EGE / ESRA ÖNEN - CHP Urla İlçe Başkanı Pelin Karasakal; önceki dönem Urla İlçe Başkanı Ahmet Bahri Yalaz, önceki dönem Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Urla Motorlu Araçlar ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Günay Öz, Eğitim-İş Başkanı Cemil Doğru, Disk 4 Nolu Şube Başkanı Aydın Tekin, Disk 4 Nolu Şube Başkan yardımcısı Erdal Yay ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Enver Karanfil ile bir araya geldi.

347431070-274414278476824-6836660967465826519-n.jpg

CHP Urla İlçe Başkanı Pelin Karasakal, gerçekleştirilen toplantıya ilişkin açıklamada bulundu. Karasakal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve başkanlarımızla bir araya gelerek seçim sonrası değerlendirmelerde bulunduk. Çalışmalarımızda eksik noktaları ve doğrularımızı belirledik. Oylarımızın hangi mahallelerde arttığını, hangi mahallelerde azaldığını konuşarak duruma yönelik neler yapabileceğimizi, nasıl bir yol haritası çizmemiz gerektiğini ve bu konuda yapılabilecek çalışmaları hep beraber tartıştık. Bunun yanı sıra özellikle CHP Kongresi sonrasında yerel seçim için hazırlık sürecine değindik. STK'ların sorun ve taleplerine kulak vererek bu sorunlara ve taleplere ilişkin çözüm önerileri sunduk."

Urla için neler yapılabileceğinin de konuşulduğunu ifade eden Karasakal; "Urla'da şimdiki dönem yapılan ve yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalara dair konulara değindik. Urlanın daha da gelişmesine katkıda bulunacak çalışmalar üzerinde durduk" dedi.

Öte yandan yeni dönem için CHP Urla İlçe Başkanı adaylığını açıklayan Karasakal, toplantıya katılım sağlayan herkesin desteğini istediğini vurguladı.

ekran-alintisi-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.