CHP'de "değişim" için imza veren İzmirli delegelerin isimleri belli oldu

CHP'de "değişim" için imza veren İzmirli delegelerin isimleri belli oldu

Değişim ve Umut Kurultayı ismi verilen kurultayın toplanması için İzmir’deki doğal delegeler dahil 72 kurultay delegesinden şu saate kadar toplam 15 kişi noter tasdikli imza verdi.

CHP’de olağanüstü kurultay toplanması için hafta başı başlayan ve süren imza hareketinde İzmir’de doğal delegeler ile birlikte 72 delegeden imza veren sayısı 15’i buldu.

Dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tüm delegeleri arayarak imza vermeleri istediği iddiasının ardından bugün 4 kişi daha imza verdi.

İşte imza veren kişiler:

Bornova İlçe eski Başkanı Nevzat Kavalar,  Bayraklı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hatice Tatlı, CHP İl eski Başkanı Ali Asuman Güven, Kemalpaşa İlçe eski Başkanı Kemal Ayçil, Ödemiş İlçe eski Başkanları Mehmet Birlik ve Nazan Dönmez, CHP İzmir Milletvekilleri Selin Sayek Böke ve Mehmet Ali Çelebi, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, eski Milletvekili ve İl eski Başkanı Alaattin Yüksel, eski Milletvekili Sedat Uzunbay,  Foça İlçe eski Başkanı Günal Biçer ve Gaziemir İlçe eski Başkanı Umut Tekin ve Bornova delegeleri Kudret Yiğit ve İlknur Poyraz.

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.