CHP'den istifa eden eski Belediye Başkanı, partisine geri döndü

CHP'den istifa eden eski Belediye Başkanı, partisine geri döndü

Rozetini Genel Başkan Kılıçdaroğlu taktı...

Balıkesir'in Ayvalık İlçesine bağlı, Boşnakların yaşadığı Küçükköy Beldesi Belediyesi'nin kapatılmadan önceki son Belediye Başkanı olarak CHP'den seçilmiş olan Mesut Ergin, istifa ettiği Cumhuriyet Halk Partisine geri döndü.

Bazı beldelerin kapatılması sonucu Ayvalık ilçesinin Beldesi olan Küçükköy Belediyesi'de kapatılmıştı. 

2014 yerel seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi beklenen Mesut Ergin, aday gösterilmeyince CHP'den istifa etmiş DSP saflarına katılmıştı. 

Mesut Ergin yoğun baskılar sonucu yuvası olan CHP'ye geri döndü. Partiye dönüşünü simgeleyen CHP rozetini yakasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun taktığının Facebook sayfasında paylaştı.

unnamed-137.jpg

Mesut Ergin'in CHP'ye geri dönüşünü şu sözlerle açıkladı;

DEĞERLİ DOSTLAR,

Nemrut gücünü kanıtlamak iktidarını sağlam kılmak için yakmış bütün ülkeyi, alevler sarmış dört bir yeri. Telaşla bir karınca ağzında bir damla suyla koşmuş yangına. Görenler sormuş, "bu telaşın ne?" Demiş ki "Yangını söndürmeye". Gülerek seslenmişler gene "Kendini yorma Senin bir damlan ne yapacak bu yangına" "Olsun Bir damlayla sönmeyeceğini ben de biliyorum ama hiç olmazsa hangi tarafta olduğumuz belli olur" demiş Karınca. Yangına koşan bir damla sudan fazlası olmayan Karıncanın kararlılığıyla, gönül bağımızın hiç kopmadığı saf'larda mücadele bayrağını yükseltmek, Memleket Meselesinde bir damla olabilmek için davet ve teveccühleri ile bizleri onurlandıran bu büyük Aile, CHP'nin Genelbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere ve en çok da "Haydi artık dön evine" diye beni kucaklayan Ayvalık'lı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimle. Mesut Ergin. #Hayır'lara erişmek inancıyla.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.