CHP'den MHP'ye Tokat Gibi Cevap

CHP'den MHP'ye Tokat Gibi Cevap

MHP'nin yaptığı yeni sistemde CHP olmayacak açıklamasına çok sert cevap!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından yapılan "Yeni sistemde CHP olmayacak. CHP bundan rahatsız" açıklamasına CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel'den çok sert cevap geldi. 

CHP'nin aldığı oy oranını hatırlatan Özel, CHP'nin son araştırmalara göre oy oranının yüzde 28 olduğunu, MHP'nin ise barajın hemen üstünde can çekiştiğini söyleyerek, sistemin iki partili sistem olması durumunda ikinci partinin MHP değil CHP olacağını söyledi. 

Özel şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti'nin imzaları, MHP'nin genel başkanın ve birkaç yöneticisinin desteğiyle meclisten ite kaka geçirilen ve vatandaşın karşısına gelen bir rejim değişikliğiyle karşı karşıyayız. Sürecin hiçbir yerinde olmayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin, dün çıkmış 'Yeni sistemde CHP olmayacak. CHP bundan rahatsız' diye bir şey söylemiş. Bugün sistem dedikleri, MHP ve Devlet Bahçeli için AK Parti'nin Cumhurbaşkanlığı sistemi ambalajı içerisine koymuş olduğu tam olarak başkanlık sisteminin yargı demeti olmayan Türk tipi, Tayyip tipi başkanlık sistemidir."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.