CHP'li Alper: “Tek hedef 2019”

CHP'li Alper: “Tek hedef 2019”

CHP Bayraklı ilçe kongresinde şu anda tek aday olan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, birlik beraberlik içerisinde bir kongre geçireceklerini belirterek, “Tek hedef 2019” dedi.

 

CHP’de ilçe kongreleri seçimleri tam gaz devam ediyor. 10 Aralık’ta yapılacak CHP Bayraklı İlçe Kongresi’nde şu an tek aday, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper. Cumartesi günü resmi açıklamayı yapacak olan Alper, Gerçek Haberci’ye Bayraklı’daki kongre sürecini anlattı. Birlik beraberlik içerisinde bir kongre geçireceklerini söyleyen Alper, “Tek hedef 2019” şeklinde konuştu.

“İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ”

Cumartesi günü adaylığımı açıklayacağını dile getiren Alper, “Birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin; Bayraklı’daki yerel iktidarını ve genel iktidarını en üstte çıkarmak için çalışacağız. 2019 yılı bizim için çok önemli. Yapılacak seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak, yerellerde ve genelde iktidar olmak istiyoruz. Bayraklı örgütü buna hazır.  Tek hedef;2019” diye konuştu.

“KONGREMİZİ; BİRLİK İÇİNDE, ŞÖLEN HAVASINDA YAPACAĞIZ”

İzmir CHP’de kongre süreçleri şölen havasında geçtiğini ifade eden Alper, “Ufak tefek olaylar oluyor. Bunların ilerleyen süreçte olmamasını temenni ediyoruz. Bayraklı’da sorunlara, bugüne kadar hiç müsaade etmektik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Kongremizi; birlik içinde, şölen havasında yapacağız”

“İLDE TEK ADAY OLMASINI İSTİYORUZ”

Bayraklı, her dönem üstüne düşen görevi yaptığını kaydeden Alper, “Hakkı neyse hakkını almıştır. Bizim derdimiz İl Başkanlığı. Tek aday olmasını istiyoruz. İstememizdeki sebep ise;  birlik, beraberlik için, uzlaşıcı olunması için ilde tek adayın çıkartılmasını istiyoruz. Biz geldiğimiz günden beri Bayraklı’yı CHP’de en üst noktaya taşıdık. Bu çıtamızı daha da yükselteceğiz” diye vurguladı.

“BAŞARIMIZ; BAYRAKLI HALKINA EŞİT VE ADALETLİ DAVRANMAMIZDIR”

Son olarak Alper, şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin buradaki bütünlüğünü daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Başarımız; Bayraklı halkına eşit ve adaletli davranmamızdır.  Burada da en önemli pay Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’ındır.  Bayraklı için çok güzel projeler üretiyor. Biz de bu projeleri en iyi şeklide uygulamaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Tek derdimiz var; Bayraklı’da CHP’nin iktidarının devam etmesi”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.