CHP'li Alper'den AK Partili isime yanıt: "Niye gittiklerine bak!"

CHP'li Alper'den AK Partili isime yanıt: "Niye gittiklerine bak!"

CHP'li Alper'den AK Parti'li Hızal'a jet yanıt

Bayraklı’da AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karaman’ın, partisinden istifa edip CHP’ye geçmesi üzerine açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Özgür Hızal’ın eleştirilerine CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper’den jet yanıt geldi. Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın makam odasını transferler için kullandığını öne süren Hızal’a cevap veren Alper, “Karaman partisinden istifa ettikten bir gün sonra, kendisini Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’la bir araya getirdik. Başkanımızın görüşünü almadan böyle bir transferin yapılması söz konusu değildi” dedi.
 
"TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

 CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Sayın mevkidaşım Özgür Hızal, yapılan transferden çok üzüntü duymuş olacak ki, yaptığı açıklamada, bir meclis üyemizin paylaştığı bir fotoğraf için ‘Belediye Başkanının makam odasını parti transfer işleri için kullandığını’ ifade etmiştir. Oysa ki meclis üyesi Mustafa Karaman, belediye başkanımızın odasına gelmeden bir gün önce ilçe seçim kuruluna istifa dilekçesini vermişti. Bu nedenle biz törenimizin olduğu gün, yani istifadan bir gün sonra sayın meclis üyesiyle sayın başkanın makamına giderek kendisini ziyaret ettik. İlçe Başkanı şunu bilmeli ki, transfer ettiğimiz bir meclis üyesi. Dolayısıyla belediye başkanımızla çalışacak. Başkanımızın görüşünü almadan böyle  bir transferin yapılması söz konusu değildi. Kendisiyle belediye başkanımızı buluşturduk. İki tarafın da rızasını aldıktan sonra bu transferi gerçekleştirdik" dedi.
 
"AKP'DEN NEDEN KAÇIYORLAR ONA BAKSIN"

CHP'li Alper sözlerine şöyle devam etti:

 “Sayın Hızal hiç merak etmesin, yapılan bu transferlerde hiçbir konuda bir pazarlık yapılmamıştır. Bunu üstüne basa basa söylüyorum, bence sayın Hızal, CHP’ye gelen arkadaşların pazarlıkla mı geldiğini sormak yerine, neden AK Parti’den kaçıyorlar, ona bakması gerekiyor. CHP Bayraklı’da iktidarını devam ettiriyor. Gelen meclis üyesi arkadaşlarla birlikte gücüne güç katıyor. Başarının olduğu yerde herkes olmak ister. 2009’da başlayan CHP’nin iktidarı bundan sonra da devam edecektir”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.