CHP’Lİ BAKAN ADIMLARINI ‘KADIN HAKLARI’NA ADADI

CHP’Lİ BAKAN ADIMLARINI ‘KADIN HAKLARI’NA ADADI

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Adalet Yürüyüşü’nde Anayasa Değişikliği Referandumu’nda İzmir’in köylerinde beraber çalışma yürüttüğü gönüllü İzmirli kadınlarla beraber yürüdü, adımlarını ‘kadınlar için adalet’e adadı.

 

Adalet Yürüyüşü’nde sona yaklaşıldı. Bir yandan İstanbul Maltepe sahilinde gerçekleştirilecek olan büyük Adalet Mitingi’ne hazırlıklar sürerken; diğer yandan yürüyüş sürüyor.

Anayasa değişikliği referandumunda ‘hayır’ı anlatmak üzere İzmir’in 106 köyünde çalışma yürüten CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan beraber 10 bin kapı çaldığı kadınlarla beraber ‘Adalet Yürüyüşü’ne katıldı. Yürüyüşe katılmak üzere İzmir’den gelen kadınlar, yürüyüşe Gebze’den dahil oldu. İzmirli kadınlar beraber yürüyen Bakan, “Kadınlar için adalet” diyerek o gün attığı adımlarını kadın haklarına adadı. Bakan’a eşi Selin Bakan da eşlik etti.

UMUTLA, İNANÇLA, KARARLILIKLA...

İstanbul Maltepe sahilinde yapılacak olan ‘Adalet Mitingi’ne katılım çağrısında bulunan Bakan, “Yargı bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü ve adaletin yenien tesis edilmesi için başlatılan Adalet Yürüyüşü’nün sonuna geldik. Umutla, inançla ve kararlılıkla yürüyoruz. Pazar günü sevgiyle kucaklaşmak ve yüksek sesle hep beraber ‘hak, hukuk, adalet’ diye haykırabilmek için başta İzmirli hemşehrililerim olmak üzere, tüm Türkiye’yi Maltepe’ye davet ediyorum. İyilik kazansın, güzellik kazansın.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.