CHP’li Başak: “Genel merkezde sokağın sesi olabileceğimi düşünüyorum”

CHP’li Başak: “Genel merkezde sokağın sesi olabileceğimi düşünüyorum”

CHP’nin 36. Olağan Kurultay’ında parti meclisine aday olacağını açıklayan CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, “Genel Merkezde sokağın sesi olabileceğimi düşünüyorum” dedi.

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, ilçe başkanları toplantısında 3-4 Şubat tarihinde yapılacak 36.Olağan Kurultay'ında Parti Meclisi üyeliği için adaylığını duyurmuştu. Başak, genel merkezde sokağın sesinin eksik olduğunu belirterek, “Genel Merkezde sokağın sesi olabileceğimi düşünüyorum” dedi. 

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ KONAK İLÇE KOLTUĞUNU, BİR ARAÇ OLARAK KULLANDIK”

3 dönemdir ilçe başkanlığını yürüttüğünü ifade eden Başak, “Burada yapmak istediğimiz şeylerin birçoğunu yaptık. ‘Yapılmayanı yapmaya geldik’ şiarıyla geldik ve farkındalık yarattık. Ben değil, biz anlayışını hâkim kıldık. Cumhuriyet Halk Partisi Konak ilçe koltuğunu, bir araç olarak kullandık. Bu araç, bizim ilkelerimizin aracı oldu. Bunu daha da yaymaya ve kitlelere ulaştırma konusunda güzel şeyler yaptık. Bu noktadan sonra ise eğer parti meclisine girmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin neden iktidar olamadığı noktasında eksikleri bulmak ve yerine getirmek gerekiyor. Genel Merkezde sokağın sesi olabileceğimi düşünüyorum. Genel merkezde sokağın sesi, eksik olduğunu düşünüyorum. Eğer girersem; buranın, örgütün, sokağın fikri ve düşüncesiyle siyaset üretme adına aday olacağız. Bunu yapmamız gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. 

“HİÇBİR ZAMAN BENCİLLİK YAPMADIM”

Başak, son olarak şunları kaydetti: “İlçe başkanları; sadece çalışır, hamallık yapar, bütün stresi çeker ama bir yere getirmezler, aday gösterilmezler anlayışını yıkmak istiyorum. Bin 250 delegeye bu anlamda ulaşmak niyetindeyim. Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir fikir adamı olarak siyaset yaptım. Hiçbir zaman bencillik yapmadım. Hep fikri ve düşünceyi ön plana çıkardım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerinin hayata geçmesi için hep çaba sarf ettim ve bu düşüncenin de Ankara’da sesi olmak istiyorum” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.