CHP'Lİ GÜVEN "ARTIK YETER"

CHP'Lİ GÜVEN "ARTIK YETER"

İzmir Adliyesinde bombalı bir araçla yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl başkanı Asuman Ali Güven terörü kınayan bir mesaj yayınladı.

 

Güven "Kendini bilmez troller tarafından güzel İzmir'imizin terör örgütlerine hedef gösterilmesi gibi bir alçaklık yapanlar ve onların zihniyetinde olanlar bu saldırının bir diğer sorumlusudur" dediği açıklamasında şunlara yer verdi.

İZMİR İÇİN KENDİMİZİ SİPER ETMEYE HAZIRIZ

Ülkemizin dört bir köşesinde tarifsiz acılara, can kayıplarına yol açan kahpe terör örgütleri , Barışın ve Hoşgörünün başkenti İzmir'e de kanlı ellerini uzatmışlardır. Bu saldırıyı kim yaptıysa CHP İzmir olarak nefretle kınıyor, bilinen en büyük lanetlerle lanetliyoruz.Bu alçak terör saldırısı İzmir'deki barışı, kardeşliği ve huzuru hedef almıştır. Bu alçaklar sivil ve masum İzmirlileri, polisimizi hedef almıştır. Bizler ,İzmir'de insanlarımıza yönelen her tehditte göğsümüzü siper etmeye, İzmir'deki huzurun devamını sağlamaya ve tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'i de bu terör belasından temizlemeye kararlıyız.

Bu alçak saldırıda, kendi saltanatları ve çıkarları uğruna ülkemizde güvenliği yok eden, iş bilmez bir biçimde ülkenin başına yeni terör örgütlerini ve belaları musallat eden, bu terör örgütlerini zamanında görmezden gelenlerin sorumluluğu da oldukça fazladır. Bu sorumluların, sorumsuz ve berbat yönetimleri sonrasın İzmir'in en huzur dolu kenti İzmir'imize de terörün kanlı eli ulaşmıştır.

Artık yeter diyoruz. Terörden, onların işbirlikçilerinden, masum insanlarımıza ve güvenlik güçlerimize yönelen saldırılardan bıktık.  Hükümete bir kez daha sesleniyoruz, kimse bu istihbarat zafiyetlerinin, güvenlik açıklarının, teröriste eylem yapma alanı açanların derhal istifa etmesini bekliyoruz. İzmir'imizde meydana gelen terör saldırısında çok hızlı tepki vererek, teröristleri etkisiz hale getiren Emniyet güçlerimize teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyoruz. Teröristlere ilk karşılığı veren ve çok daha büyük bir faciayı engelleyen Şehit Polisimize ve hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve tüm  İzmir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

İZMİR'İ HEDEF GÖSTERENLER CEZALANDIRILSIN

Asuman Ali Güven, yakın zamanda sosyal medyada İzmir'i terör örgütlerine hedef gösterenleri de hatırlatarak " Kendini bilmez troller tarafından güzel İzmir'imizin terör örgütlerine hedef gösterme gibi bir alçaklık yapanlar ve onların zihniyetinde olanlarda, bu saldırının bir diğer sorumlusudur. Halkımızı bölmeye çalışan, İzmirliyi hedef gösterenlerinde, acilen en sert şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.