CHP’li Karaman: “Bayraklı halkının ekonomisini güçlendireceğiz”

CHP’li Karaman: “Bayraklı halkının ekonomisini güçlendireceğiz”

Medya Ege TV'de, Gazeteci Yazar Ali Eyce'nın hazırlayıp, sunduğu canlı olarak yayınlanan 'Siyaset Gündemi' programının konuğu CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman oldu.

 

Doğma büyüme Bayraklılı olduğunu, Bayraklı'nın vini Bayraklıların sorunlarını en iyi bilen kişi olduğunu belirterek sözlerine başlayan başkan aday adayı Mustafa Karaman, "Bayraklı'nın en büyük problemi ekonomik. Rantı yüksek olan bir ilçede yaşayan insanların ekonomik zorluk içinde olması, genel ve yerel siyasetin büyük bir eksikliğidir. Bayraklı'ya yatırım yapmak zorundayız. Ekonomisini güçlendirmek zorundayız. Bayraklılı gençlerimize iş olanağı sağlayacak imkanlar sunmak zorundayız" dedi.

img_1696.jpg

Bayraklı'nın en büyük sorunlarından birisini Kentsel Dönüşüm olduğunu altını çizen CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, "Bayraklı'da kentsel dönüşümü tamamlamamız gerekiyor. Ben dahil herkes gecekonduda yaşıyoruz ve gelişmesi mümkün olan bir ilçede kentsel dönüşümün yaratacağı şehircilik olanaklarından yararlanmamız gerekiyor. Kentsel dönüşüm, ilçenin yaşam alanını değiştireceği gibi, ilçede yaşayanların da daha yaşanabilir bir hayata kavuşmasını sağlayacaktır. Bunun için mevcut belediye başkanımız Hasan Karabağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olması ihtimaliyle daha da hızlı şekilde ve koordineli şekilde olacağını düşünüyorum" dedi.

Bayraklı'yı, denizle, sahille buluşturmayı en büyük hedeflerinden birisi olarak gördüğünü belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı  Mustafa Karaman, "Bayraklı ilçesiyle, sahil arasında Çin Seddi gibi duran, Anadolu Caddesi'ni ve tren yolunu alta alacağız. Bunu genel ve yerel yönetimler olarak ilçenin önünü açmak için yapacağız. Bu projeyle Bayraklı'nın geleceğini, Bayraklılı’nın geleceğini kurtarmış oluruz. Karşıyaka'da, Konak'ta bu yapılabiliyorsa, Bayraklı'da da bunu yapabiliriz" dedi.

Bayraklı'da hastane sorunu olduğunu, Bayraklının kendisine sağlık bulacağı ilçenin içinde olan, 330 bin nüfusun sağlık problemini çözen bir hastanesi olması gerektiğini, Bayraklı'da altı otopark, üstü pazar yeri, daha üstü düğün salonu, en üstü halı saha olacak şekilde çok amaçlı pazar yerlerine ihtiyacı olduğunu, bunun Bayraklı ekonomisine de çok büyük katkısı olacağını belirten Karaman, "Bayraklı'da Baymar gibi bir market zinciri kurmayı düşünüyoruz. Bu marketlerde vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını daha ucuza alacağı yerler olacak ve bu yerlerde binlerce Bayraklılı genç iş konusunda istihdam edilecek. Bunun dışında Bayraklı'nın arkasında doğayla başbaşa olan yamaçlar, güzel yeşil alanlar ve bungalov evler yapılması... Bayraklı halkı, hafta sonu olduğunda yürüyerek yukarı çıkarak, Karagöl'e kadar giden yolda her türlü doğa ve çevresel sosyal etkinlikleri rahat rahat yapabilecek." dedi.

CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, "Bayraklı'da doğan, büyüyen, çalışan ve yaşayan birisi olarak, Bayraklı'nın ve Bayraklılılar’ın daha güzel geleceği için bu yola çıktık. Önce partimin, sonra Bayraklılar’ın tercihleri bizden yana olursa, söylediklerimizi hayata geçireceğiz. Yola Bayraklı için, Bayraklılılar için çıktık ve inanıyorum ki, partimde her eve girebilen, her eli tutabilen Mustafa Karaman'la daha fazla oy alacaktır" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum