CHP'li Özkan: "İzmir'i Nalbantoğlu Toplar!"

CHP'li Özkan: "İzmir'i Nalbantoğlu Toplar!"

Rıfat Nalbantoğlu için İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Grup Başkanvekilleri aracılığıyla bizzat referans olduğu iddia edildi.

Kongre sürecinde ilçe kongrelerine gelinen CHP'de İzmir İl Başkanlıkları için ekiplerin çalışmaları da devam ediyor. Son olarak adı gündeme gelen İl eski Başkanlarından Rıfat Nalbantoğlu için İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Grup Başkanvekilleri aracılığıyla bizzat referans olduğu iddia edildi.

Delege seçimleri tamamlanan CHP İzmir İl Örgütü'nde ilçe kongreleri öncesi kulisler il başkanlığı için yapılan çalışmalar ile çalkalanıyor. İzmir'deki ekipler kimi aday çıkaracağını tartışırken kulislere geçtiğimiz ayda adı gündeme gelen İl eski Başkanlarından Rıfat Nalbantoğlu için İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın bizzat referans olduğu iddiası bu ekiplerin çalışmalarının hızlanmasına neden oldu. İddiaya göre Özkan'ın, CHP'nin TBMM Grup Başkanvekillerinden Engin Altay ile görüşerek Nalbantoğlu başkanlığındaki yerel seçimlerde alınan ve CHP tarihinin en başarılı sonucu olan 30 ilçede 28 belediye kazanma sonucunu ve diğer çalışmalarından örnek vererek, "İzmir'i Rıfat Nalbantoğlu toplar" dediği ileri sürüldü.

Nalbantoğlu Ne Demişti?

Geçtiğimiz ayda adı gündeme gelen Rıfat Nalbantoğlu yaptığı açıklamada genel merkezin görevlendirmesi yöntemini vurgulayarak;  "Şahsen bizzat genel başkan ya da genel merkez tarafından görev verilmediği taktirde bu sürece girmem. Partim bana şimdiye kadar ne görev verdiyse yaptım. Bir partili olarak üzerime düşeni yaparım" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.