CHP'li Saygılı'dan Vekil Purçu'ya: Tek kelimeyle yazıklar olsun

CHP'li Saygılı'dan Vekil Purçu'ya: Tek kelimeyle yazıklar olsun

CHP Geçmiş Dönem Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun, Romanların yok sayıldığını iddia ederek partisinden istifa etmesine tepki gösterdi.

MEDYA EGE - CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, dün partisinden istifa etmiş, istifasına gerekçe olarak da "Yok sayıldık. En çok oya ihtiyacın olduğu dönemde 6 milyon Roman vatandaşının oyu bir kenara nasıl atılır? Bir oya bile ihtiyacımızın olduğu dönemde. Bugüne kadar bekledim. Yüksek Seçim Kurulu’nda düzeltmenin son günü. Olmayınca, federasyon ve derneklerin talebiyle mecburen istifa etmek zorunda kaldım" cümlelerini kullanmıştı.

izmir-milletvekili-ozcan-purcu-chp-den-istifa-15780971-2569-amp.jpg

CHP Geçmiş Dönem Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, Purçu'ya istifası nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Saygılı, önemli olanın partiye hizmet olduğuna dikkat çektiği açıklamasında, Purçu'nun açıklamasının bir 'bahane'den ibaret olduğunu söyledi.

737779-3550984632415-79443259-o.jpg

Saygılı şunları aktardı; "3 Dönem CHP listelerinden aday edilerek milletvekili olan Özcan Purçu, CHP’den istifa etmiş. Ne demeli şimdi bu arkadaşa pek bilemedim. Yıllarını bu partiye veren, emek harcayan aday adayı olup listelere konulmadığı halde canla, başla bu düzeni değiştirmek için uğraş veren arkadaşların yüzüne nasıl bakacaksın. Roman aday yokmuş... Bahaneye bak sen şimdi... Listelerde kimlerin olmadığını yazmaya kalksak roman olur Purçu bey... CHP’den milletvekili olup istifa etmek! Ne kolay bu kararı almak.. Tek kelimeyle yazıklar olsun. Suç bizde be kardeşim.. Senin gibileri listelere koyduklarında ses çıkarmamışız.. Suç bizde.. Yıllarını partisine verip hiç bir beklentisi olmadan sıralarını sizin gibilere verenler de. Bugünden itibaren binlerce insan ,kulaklarını çınlatacak bunu bilesin.. Aşk olsun, gönlü kırılan, hiçbir beklentisi olmadan, küsmeden partisi için koşanlara.. Aşk olsun..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum