CHP'li Yedekci'den 29 Ekim mesajı

CHP'li Yedekci'den 29 Ekim mesajı

CHP İstanbul Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Gülay YEDEKCİ, Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda tüm yurtseverleri Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya çağırdı.

Cumhuriyet Bayramı mesajında kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olmaktan duyduğu gurur ve onuru vurgulayan CHP'li Yedekci, "Yurtseverlerimizin birinci görevi Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmaktır. Bizler Cumhuriyetimiz için son nefesimize dek mücadele edeceğiz. Cumhuriyet değerlerimiz geleceğimizi teminat altına alan ilkelerimizdir. Özgürlüğü, toplumsal barışı, adalet ve hukuk önceliğimizi ilke bilerek verdiğimiz mücadelede Cumhuriyetimiz, ülkemizin aydınlık geleceği evlatlarımıza bırakacağımız en büyük mirastır" dedi. 

Cumhuriyet insanın insana kulluğunu yok eden rejimin adıdır, Cumhuriyet aydınlanma, aklın özgürlüğü demektir. Cumhuriyet kadın erkek eşitliğidir , Cumhuriyet hak ve özgürlüklerin güvencesidir.  Cumhuriyet, birbirine koşulsuz şartsız itaat edenlerin bilemeyeceği bir aydınlanmadır. Cumhuriyet, karanlığı aşmak için verilen bir mücadelenin devrimidir. Çocuklarımızın irfanı hür, vicdanı hür, fikri hür bir sistemle eğitimini amaçlayan rejimin adıdır.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün deyimiyle ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir.’ 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Milli Mücadele Kahramanlarımızı saygıyla anıyorum. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olmaktan duyduğum onur ve gurur ile Cumhuriyet Bayramımızı kutlarım. 

Yaşasın Cumhuriyet! 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.