Cici, canlı yayında projelerinden bahsetti

Cici, canlı yayında projelerinden bahsetti

Dünyaca ünlü Saç Tasarımcısı Harun Cici'nin konuk olduğu Pozitif Yaşam'da saç modası ve güncel konular hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Dünyaca ünlü Saç Tasarımcısı Harun Cici'nin konuk olduğu Pozitif Yaşam'da saç modası ve güncel konular hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Psikolog Zuhal Koçkar ile Pozitif Yaşam programında yapılan sosyalsorumluluk projelerini veyapılacak projeleri dillendirerek bugüzelim ülkede herkezin biryerlerde birşeyler yapabileceğini anlattılar.

4 Aralık 2017 Pazartesi saat 19.00’dayapılmışolan  etkinlikte çocuklarımızın saçlarını ünlü Kuaför Harun Cici yaptı. Mikrop Hikmet, Atacan Ozan, Cem Cansız, Burcu Dedebali, Çılgın Cemal, şarkılarıyla katılırken Romen Ateşi, Everest Musıc Production Dans grubu da gösterileriyle sunum yaptılarlar. 

Dünya ancak doğaya sahip çıkılarak ayakta kalabileceği gibi engellilerimiz de bizlerle birlikte yaşamın içinde oldukları zaman sosyal adalet mümkün olacaktır. Bu etkinlik Engelliler Günü’nde hamasi laflar etmek yerine duyarlılığı arttırmak amacıyla düzenlenmektedir. Atıklara özellikle de naylon atıklara dikkat çekmek ve doğayı naylon atıklardan kurtarmak gereğini vurgulamak için defile atıklardan üretilmiş kıyafetlerle yapılacaktır. Sosyal yaşam içinde hiç yoklarmış gibi dışlanan engellilerimiz mankenlik yaparak yaşamın içinde olduklarını vurguladılar. Etkinlikte otistik ya da obez gibi ayrımlar yapılmamış olup her tür engelli ile sunum yapılarak engellilerin birbirleri içinde tecrit edilmelerinin önüne geçilmiştir. Ayrıca aileler de manken olarak kullanılmış olup sosyalleşme sürecinde ailenin önemi de vurgulanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.