Çilek ile ahşabın doğallığı bebek odalarında esiyor

Çilek ile ahşabın doğallığı bebek odalarında esiyor

Bebeklerin sağlıklarını ebeveynleri kadar düşünen Çilek, doğal meşe kullanarak tasarladığı Mocha Bebek Odası ile miniklerin güvenli ve rahat bir şekilde uyumalarını sağlıyor.

Farklı yaşlara hitap eden ürünleriyle herkesin beğenisini kazanan Çilek, bebek bekleyen ebeveynlerin karşısına doğal meşe kullanarak tasarladığı Mocha Baby ile çıkıyor.

Ahşabın doğallığı ‘Mocha Baby’ ile bebek odalarında
 

Mocha Baby’yi miniklerin rahatını düşünerek tasarlayan Çilek, yumuşatılmış kavisli formu ve parmaklık aralıkları sayesinde bebeklerin güvenliğini üst seviyede tutuyor. 3 kademeli olarak ayarlanabilen karyolası ile bebekler ve ebevynler için konfor sunan Mocha Baby, karyolanın altında bulunan bölmeli alt çekmece sayesinde bebeklerin eşyalarının daha düzenli saklanmasını sağlıyor. 3 kapaklı dolabı ve son teknolojiyle tasarlanan fren sistemiyle bebeklerin uykularının bölünmemesini de sağlayan Mocha Baby, duvara monte edilebilen rafıyla da bebeklere ait özel eşyaları sunma olanağı tanıyor. 

Mocha Baby ayrıca, E0 standartlarına sahip, 16mm kalınlıkta melaminli yonga levhadan üretilen güvenlik, sağlık, ergonomik koşulllar içerikli TÜV GS Avrupa ve Amerika güvenlik standartlarına uygun teknik tasarımıyla da büyük beğeni topluyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.