‘CİN HASTANESİ’ MECLİSE TAŞINDI

‘CİN HASTANESİ’ MECLİSE TAŞINDI

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan “Manevi Şifa Merkezi” adında hizmete başlayan ‘büyü bozma ve cin hastanesi’ni Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a sordu.

 

Geçtiğimiz hafta basına yansıyan ve kamuoyunda tepkiye neden olan ‘Cin Hastanesi’ kapatılmış, Sağlık Bakanlığı da ilgili merkeze ruhsat verilmediğini duyurmuştu.

Bugün basına yansıyan haberlerde ‘Cin Hastanesi’nin ‘geçici olarak’ Beylikdüzü’nde yeniden faaliyete geçtiği ve merkezin yetkililerinin bu hafta içinde ruhsat alarak tekrar açılacağını duyurduğu ifade edildi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, 1AN adlı televizyonda Akıl Oyunları adlı bir programda hizmete açıldığı duyurulan “Manevi Şifa Merkezi” adı altında ‘büyü bozma ve cin hastanesi’ni Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a sordu.

Önergede merkezin kurucu ortaklarından biri olduğu ifade edilen Lütfü Bulut isimli bir vatandaşın 1AN adlı televizyonun canlı yayınında yaptığı açıklamalara da yer veren Bakan, “Türkiye’de sağlık sisteminde ilk kez tamamen bilim dışı bir hastane açılmıştır. Büyü bozma ve cin çıkarma başta olmak üzere birtakım hastalıklarla ilgili hizmet verdiği ifade edilen bu hastanenin Sağlık Bakanlığı’ndan izinli olduğu iddiaları vardır” dedi.

BAKANLIK ONAYIYLA MI AÇILDI?

CHP’li Bakan, Sağlık Bakanı Akdağ’a şu soruları sordu: “‘Manevi Şifa Merkezi’ adlı hastane Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanarak mı hizmete girmiştir? Sağlık Bakanlığı, sağlık hizmeti verdiğini iddia eden bilimden ve tıptan uzak merkezlerin ya da hastanelerin varlığından haberdar mıdır? Bakanlık, bu tarz oluşumların önüne geçmek ve kontrolünü sağlamak amacıyla ne tür önlemler almaktadır? Bilimden ve tıptan uzak bu kurumun kapatılması için girişiminiz var mıdır? Eğer yoksa kurumun kapatılması ve bu tarz oluşumların önüne geçmek için acil önlem planını ne zaman yürürlüğe sokmayı planlıyorsunuz?”

MERKEZİN ADI ‘İSLAMİ ŞİFA MERKEZİ’ OLACAKMIŞ AMA...

Canlı yayında konuşan Lütfü Bulut, “Bizim amacımız var. İnsan olarak şeytanla savaşta kendi neslimizin yanında olmayı başarabilmek. Diğer konu da bu insanlarla insan olan şeytanlarla mücadele edelim. Bu işte arabasını dairesini satıp bizi bundan kurtarın diyen insanlar var. Burada tamamen biz bu yeri kurarken düşündüğümüz isim ‘İslami Şifa Merkezi’ idi. Fakat koskoca büyük bir camiayı ola ki bir hocamızın ya da işletmeci arkadaşlarımızın insani yaptığı bir hatayı koskoca islami camiaya zarar vermemek için ‘manevi’ koyduk” ifadelerini kullandı.

KİMSENİN HASTASINI ÇALMIYORUZ

“Kimsenin hastasını çalmıyoruz” diyerek merkez ile ilgili detay veren Bulut şu şekilde konuştu: “Bir şifa merkezi bu. Bu varlıklarla mücadele o varlıkları kullanan ilim sahibi insanlarla yapılıyor. İnsan olarak bizim onları görmemiz imkansız. Dolayısıyla onları onların dilinden anlayan varlıklar yapabilir. Bu varlıkları gerçekten kullanabilen insanlar var. Bu varlıklar çok zeki varlıklar. İkitelli Mal Off İstanbul AVM’nin karşısında 5 katlı bir binada hizmet veriyor. Sosyal medyayı kullanarak bu insanlara konuyla ilgili danışmanlık merkeziyiz. Deneysel tıp değil. Kimsenin hastasını çalmıyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.