Clubbaba Köyiçi'nde ünlüler geçidi

Clubbaba Köyiçi'nde ünlüler geçidi

Modern yaşam ile Alaçatı kültürünü harmanlayan Clubbaba Köyiçi, Ramazan Bayramı tatilinde ünlü isimleri konuk edecek.

 

Clubbaba Köyiçi’ndeki Gazino Sako’da Haziran ayı süresince Deniz Seki, Emre Altuğ, Mehmet Erdem, Cenk Eren, Deha, Yaşar sahne alacak.

Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu Clubbaba Köyiçi, yaz sezonunda yeni markaları ile birbirinden ünlü isimleri konuk edecek. Birbirinden ünlü markaları bünyesinde barındıran Clubbaba, yaz mevsiminin vazgeçilmez dinlence mekanlarından biri olacak. Özellikle ünlü şarkıcı Emre Altuğ ve Kaan Dağdelen’in işletmeciliğini yaptığı Gazino Sako, Alaçatı gecelerinin vazgeçilmezlerinden olacak. Gazino Sako 15 Haziran’da Deniz Seki ile kapılarını açacak.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA CLUBBABA

Bu sene ilk kez Clubbaba’da hizmet verecek ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ve Kaan Dağdelen’in işletmeciliğini yaptığı “Gazino Sako” sezonu flaş isimlerle açıyor. Eski usul gazino ortamını Alaçatı’da yaşatacak Gazino Sako, kapılarını 15 Haziran 2018 tarihinde Cuma günü açacak. Ramazan Bayramı’nın ilk günü Gazino Sako’da Deniz Seki sahneye çıkacak. Bayramın ikinci günü 16 Haziran Cumartesi günü ise Emre Altuğ sahne alacak. Her gün farklı sanatçılarla konuklarına eşsiz bir eğlence sunacak olan Gazino Sako, gazino kültürünü arayanlara o günlerdeki gibi eğlenceli dakikalar eşlik edecek. Artık “Gazino Sako” ile Alaçatı’da bambaşka bir eğlencenin kapıları daha açılacak. Yaz mevsimi süresince Gazino Sako’da Mehmet Erdem, Cenk Eren, Deha ve Yaşar da sahne alacak.

CLUBBABA KÖYİÇİ MARKALARI

Alaçatı’ya uygun, çok özel planlanmış mimarisiyle, Alaçatı’nın tam kalbinde yer alan Clubbaba Köyiçi, bu sene Alaçatı Ot Festivali ile yeni sezonun açılışını yaptı. Clubbaba Köyiçi’ndeki Folkart, Aston Martin, Yıldırım Özdemir, Swarovski, Yüzevler Kebap, Simit Sarayı, Efem Ayakkabı&Çanta, Berk Gözlük, Pelle Ayakkabı&Çanta, Potpourri gibi ünlü markalara yenileri eklendi. Lüks ve ulaşılabilir dünya markalarını kusursuz bir ortam ve hizmet kalitesi ile buluşturan Brandroom, 1995 yılından beri her yaşta bayanın keyifle alışveriş yapıp zaman geçireceği ortamlar yaratan Beyliss, Alaçatı'nın yerel markası Kuytu Restaurant, Lulu Hookah Lounge, en iyi kızarmış tavuk ve birçok çeşit meze ile öne çıkan marka Gerdan Gürme-Ali Gerdan Clubbaba Köyiçi’nde yer alacak. Sokak Bistro, Seçkin Steak, Yamachi Kuyumculuk, Femme Fatale, Baba Balık, Karya Seramik yeni gelen markalar arasında yer aldı. Butik tasarım markalarını tatilcilerle buluşturan Lokal Pazar da, Clubbaba Köyiçi’nde bulunuyor. Ünlü tasarımcılar Zeynep Ateş, Oya Zengin ve tasarım markaları By Guzzin, şapka tasarımcısı Bluu, Antic Art Lokal Pazar’da tatilcilerle buluşacak.

 

Gazino Sako Programı:

Deniz Seki – 15-20-27 Haziran 2018

Emre Altuğ-16-23 Haziran 2018

Mehmet Erdem-22 Haziran 2018

Cenk Eren-28 Haziran 2018

Deha-21-29 Haziran 2018

Yaşar-30 Haziran 2018

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.