Kemalpaşalı çocuklar, film şenliğinde eğlendiler!

Kemalpaşalı çocuklar, film şenliğinde eğlendiler!

Kemalpaşa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Çocuk Film Şenliği düzenlendi.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile geleneksel hale gelen Çocuk Film Şenliği'ne katıldı. Çocukları film gösterimine davet eden Başkan Karakayalı, "Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

fk00wqcxsam4n3n.jpg

Gerçekleştirilen etkinliğe dair açıklamada bulunan Başkan Karakayalı, "Belediyemiz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Çocuk Film Şenliği'nde miniklerimizin ile bir araya gelip, heyecanlarına ortak oldum. Çocuklarımız yoğun eğitim döneminde yoruldular yarıyıl tatilinde onlara güzel bir organizasyonu sunarak hem eğlenmelerini hem öğrenmelerini sağlamak istedik. Bütün çocuklarımızı film gösterimimize davet ediyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

fk00xipx0acq-6f.jpg
Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı, belediyemiz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile geleneksel hale gelen Çocuk Film Şenliği'ne katıldı" ifadeleri kullanıldı.

fk00w3ywyaexkpq.jpgfk00wkgx0ampkam.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.