Çocuk gözüyle İzmir

Çocuk gözüyle İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Çocuk Gözümden İzmir’im” konulu fotoğraf yarışması başvuruları için son tarih 31 Mart Cuma.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, bu yıl ilk kez 18 yaş altı çocukların kent ile ilgili duygularını, algılarını fotoğraflarla yansıtması amacıyla bir fotoğraf yarışması başlattı. “Çocuk Gözümden İzmir’im” başlıklı yarışma için başvuru son tarihi 31 Mart Cuma olarak belirlendi.

İzmir’in çeşitli bölgelerinde çekilecek fotoğrafların değerlendirileceği yarışmaya katılmak isteyenler, şartname ve katılım formuna izmir.bel.tr adresindeki duyurular bölümünden ulaşabilir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Prof. Dr. Simber Rana Atay Eskier, Ressam Semiha Varış, Psikolog Lale Çelik, Tiyatro ve Drama Eğitmeni Erhan Ayhan, Fotoğraf Sanatçısı Bora Çağdaş Varış ve Emirali Kokal’den oluşan jüri, Nisan ayında değerlendirme için toplanacak. Seçici Kurul’un değerlendirmesi sonucu belirlenen 50 eser arasından ilk 3’e girenlere ödül olarak derecelerine göre madalya ve tablet bilgisayar verilecek. Ayrıca yarışmada “sosyal medya ödülü” için seçilen 50 fotoğraf, İzmir Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Şube Müdürlüğü’nün  Beğeni sayısına göre belirlenecek sosyal medya dalında kazananlara plaket ve tablet bilgisayar verilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.