Çocuk Kulübü üyeleri tiyatroda bir araya geldi

Çocuk Kulübü üyeleri tiyatroda bir araya geldi

Bornova Belediyesi’nin çocukların sosyalleşmelerine ve eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek için kurduğu Çocuk Kulübü’nün üye sayısı her geçen gün artıyor.

Ege Üniversitesi Mötbe Yusuf Vardar Kültür Merkezi’ndeki tiyatro gösterisine katılan 500’ün üzerindeki çocuk eğlenceli vakit geçirdi.

7-14 yaş arasındaki çocukların sosyalleşmeleri ve tiyatrodan spora farklı etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü’ne gösterilen ilgi artarak devam ediyor. İlk olarak çizgi sinema ile başlayan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında çocuklar tiyatroya gidip resim atölyesi çalışmalarına katıldı. Çocuklar bugüne kadar 5 çocuk tiyatrosu, 4 çizgi sinema gösterimi ve resim atölyeleri düzenlendi.

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında, Ege Üniversitesi Mötbe Yusuf Vardar Kültür Merkezi’nde Eti Çocuk Tiyatrosu’nun “Kırmızı Başlıklı Kız” isimli oyunu sahnelendi. 500’ün üzerinde çocuk aileleriyle birlikte katıldıkları tiyatroda eğlenceli vakit geçirdi. Tiyatroyu izleyen çocuklar hemen ardından katılım belgesi almanın mutluluğunu da yaşadı. Yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik Bornova Gezisi’nin de düzenleneceği belirtildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Çocuklarımız hepimizin geleceği. Onlara ne kadar emek verir ve kişisel gelişimleri için olanaklar sunarsak toplum olarak kendi geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmiş oluruz. Bu anlayışla çocuklarımızın gelişimi için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.